Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sase idei de cadouri pentru cel mai bun prieten

de Sunt Fericita la 2022-04-27
Sase idei de cadouri pentru cel mai bun prieten
Se apropie aniversarea celui mai bun prieten? Pentru un astfel de moment ai nevoie de un cadou special, asa ca ar fi ideal sa iti pui creativitatea la lucru pentru a alege un cadou original, care sa aduca un zambet pe chipul persoanei sarbatorite. Iar daca ai nevoie de inspiratie, iata cateva sugestii care te-ar putea ajuta sa alegi cadoul perfect.


Un tablou personalizat
 
Atunci cand ai o relatie speciala cu cel mai bun prieten, poti alege pentru el un cadou personalizat prin care sa ii arati cat de bine il cunosti si cat de mult iti pasa de legatura dintre voi. Daca este o persoana cu simtul umorului, ii poti oferi in dar un tablou cu un mesaj amuzant, iar daca este o fire serioasa si dedicata, ii poti darui tablouri canvas motivationale. De asemenea, poti opta si pentru alte tipuri de cadouri personalizate, cum ar fi o cana sau un tricou personalizat cu un mesaj hazliu, cu versurile unei piese preferate sau cu imaginea unei trupe. Atunci cand oferi un cadou personalizat, ii arati celeilalte persoane ca te-ai gandit la ea, si ca ai depus un efort in plus.
 
Un salt cu parasuta
 
Daca cel mai bun prieten al tau adora adrenalina si experientele pline de aventura, atunci un salt cu parasuta ar putea fi un cadou original. Poti cumpara un voucher pentru o astfel de experienta, care in general este valabil un an de zile, iar astfel, prietenul tau il poate folosi oricand. In plus, unele firme care se ocupa cu astfel de experiente ofera si servicii foto-video, pentru a surprinde momentele de neuitat.
 
Un bilet la concertul trupei preferate
 
Concertele ii aduc pe oameni impreuna, iar daca vrei sa petreci clipe memorabile alaturi de cel mai bun prieten, poti sa il surprinzi cu un bilet la concertul trupei sale favorite. Gandeste-te din timp la acest lucru, verifica turneele artistilor sai preferati si cumpara biletul pentru o ocazie speciala. Poti lua in calcul chiar si un abonament la un festival, unde cu siguranta v-ati distra pe cinste impreuna.
 
Un cadou de colectie
 
Daca prietenul tau colectioneaza diferite obiecte, poti tine cont de aceasta pasiune si il poti surprinde cu un cadou care sa ii completeze colectia. Poate fi un disc de vinil, o sticla de vin vechi, un ceas de mana, obiecte de arta, benzi desenate, insigne sau monede vechi. Oricare dintre aceste obiecte ar putea fi un cadou inedit pentru un prieten care colectioneaza astfel de lucruri. 
 
O carte
 
Cel mai bun prieten al tau este pasionat de literatura? Atunci o carte ar putea fi un cadou special, pe care ar trebui sa il alegi cu foarte mare atentie. Gandeste-te care sunt autorii preferati ai prietenului tau, ce genuri il atrag si care sunt personajele care il fascineaza. In functie de aceste detalii, iti va fi mult mai usor sa alegi o carte potrivita pentru cel mai bun prieten. De asemenea, poti personaliza cadoul, cu un mesaj scris pe prima pagina, astfel incat acea carte sa ii aduca aminte mereu de tine.
 
O invitatie la SPA
 
Vrei ca prietenul tau cel mai bun sa se bucure de clipe de relaxare? Daca trece printr-o perioada aglomerata si stresanta, o invitatie la SPA ar fi cu siguranta un cadou ideal. Asa ca poti planifica o astfel de iesire, care sa includa o sedinta de masaj si cateva ore de relaxare in jacuzzi. In plus, poti alege chiar un voucher pentru SPA, cu o data flexibila, astfel incat prietenul tau sa se poata bucura de acest cadou oricand doreste.
 
Asadar, daca te afli in cautarea unui cadou ideal pentru cel mai bun prieten, te poti inspira din ideile de mai sus. Incearca sa eviti cadourile cliseice, precum sunt seturile de parfumuri sau aranjamentele florale. Alege un cadou cat mai creativ, care sa ii arate prietenului tau cat de mult il apreciezi.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadouri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre spa

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0