Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crezi ca nevasta te vrea devreme acasa?

Crezi ca nevasta te vrea devreme acasa?
Un studiu recent ne informeaza ca secretul unei casnicii fericite este petrecerea a cat mai putin timp impreuna, relateaza dailymail.com. Daca vrea sa-i imbunatateasca viata sotiei, un sot trebuie sa stea mai mult la birou. Cu cat o face mai mult, cu atat mai sanatoasa devine ea, nevestele inflorind mai ales daca partenerii muncesc peste 50 de ore pe saptamana.


Teoria nu este, bineinteles, adevarata si in cazul reprezentantilor sexului puternic. 
Studiul a fost realizat de Universitatile din Texas si Indiana si a analizat relatiile a 4.000 de persoane, intre 1970 si 2004. A relevant faptul ca cele mai sanatoase femei sunt cele ale caror soti lucreaza peste 50 de ore pe saptamana, in timp ce barbatii aflati in situatie similara (cu sotii care muncesc intre 41 si 49 de ore pe saptamana) o duc cel mai rau.
O posibila explicatie este aceea ca sotiile cu soti cu salariu mai mare (obtinut in urma nenumaratelor ore la birou) au suficienti bani sa angajeze ajutoare in casa, castigand astfel timp liber pe care-l dedica propriei persoane.
Pe langa faptul ca sotul trebuie sa castige, el nu trebuie sa uite si de cateva trucuri care-i pot face viata de familie mai buna:
- sa-si aloce mereu cateva minute pentru a vorbi seara cu partenera: indiferent cat este de obosit, sa stea sa se uite in ochii ei, sa-i asculte problemele si chiar sa o scoata in oras (de cel putin doua ori pe luna),
- sa aiba grija de el: chiar daca unora dintre femei le mai place si barba nerasa de cateva zile, sotul trebuie sa incerce sa fie prezentabil si aratos. Daca nu mai are grija de el, romantismul se va topi,
- sa invete sa ofere si sa accepte o scuza: a fi fericit este mai important decat a avea dreptate. Sotul trebuie sa stie si sa-si calce pe mandrie, si sa indrepte greseala, dar si sa accepte scuzele sotiei (daca ea este cea care a gresit).
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0