Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Culorile te definesc! Iata ce spun despre tine

de Sunt Fericita la 2019-10-03
Culorile te definesc! Iata ce spun despre tine
Alegerea unor culori poate parea banala sau doar o preferinta personala, insa pot fi trase suficient de multe concluzii dintr-o astfel de decizie.


Poti sa afli multe lucruri despre o persoana, doar dupa culorile pe care le prefera la interior. Culoarea este una dintre cele mai puternice arme pe care le detinem si are un impact emotional, fiind aproape imposibil sa separam ceea ce vizualizam de ceea ce simtim.
 
Reactia noastra la o anumita culoare este direct influentata de experientele pe care le traim (anumite culori ne vor aminti de anumite persoane si evenimente sau chiar putem asocia culorile cu anumite mirosuri). Culorile vii stimuleaza oamenii, indemnandu-i la activitati de tot felul, unele productive, altele nefavorabile. Poate n-o sa va vina sa credeti, dar stiati ca trecerea timpului poate fi estimata in functie de culoarea unei camere? Timpul este perceput ca s-ar misca mai lent intr-o camera rosie si mai rapid intr-una colorata in albastru sau verde.
 
Sa vedem, asadar, ce spun culorile despre tine!
 
In primul rand, rosu inseamna putere si sanatate. Rosu inseamna pofta de viata. Este o persoana ambitioasa si indrazneata. Traiesti viata cu entuziasm si nu vrei sa pierzi nicio clipa la intamplare, desi esti o fire suficient de spontana. Bineinteles, exista si persoane linistite care prefera rosul, care pot emana calitatile calde, puternice, rezistente si datatoare de viata ale culorii, sau isi mascheaza foarte bine adevaratele sentimente sub un exterior sobru.
 
In al doilea rand, roz este preferat de cei fermecatori, talentati, romantici si care inca tin cu ei o parte importanta din ludicul copilariei. Oamenilor “roz” le place sa se simta iubiti si in siguranta, probabil dorind sa apara delicati si fragili. Ce nu le place: daca sunteti in cautarea unei vieti pline de emotie, exaltare, agitatie si entuziasm, veti considera oamenii “roz” mult prea blanzi si poate un pic nehotarati.
 
In al treilea rand, galben emana originalitate, imaginatie, optimism, creativititate si intelepciune. Persoanele care aleg aceasta culoare sunt mai spirituali si empatici cu cei din jurul lor. Exista, insa, si reversul medaliei. Acestia pot fi egoisti, timizi si nerabdatori cu cei din jur. Cu siguranta va trebui sa fii foarte atenta in jurul unei astfel de persoane, intrucat prefera lucrurile facute cat mai aproape de perfectiune. 
 
In al patrulea rand, portocaliul e pentru oamenii care sunt aventurosi, entuziasti si extrovertiti. Vei observa ca sunt putin mai fermecatori fata de altii si ca, din pacate, isi asuma prea multe lucruri fara a analiza corect daca pot sa duca totul la bun sfarsit. E de apreciat, insa, ca nu sunt infantuati.
 
In al cincilea rnad, maro/bej sunt potrivite celor care au un simtamant al responsabilitatii dezvoltat. Aceste persoane prefera confortul si simplitatea. Au simtul umorului si sunt loiali, chiar daca pot parea putin plictisitori sau introvertiti la o prima analiza. Sa nu uitam, totusi, ca aceasta culoare este preferata de cei "incercati" in viata. 
 
In al saselea rand, verdele este, evident, preferat de cei care apreciaza sanatatea si persevereaza sa se pastreze intr-o forma cat mai buna. In plus, culoarea este potrivita celor generosi, implicati, sinceri si care nu renunta la prima piedica care le apare in cale. Verdele mai spune despre tine ca iti place sa vorbesti destul de mult si ca mananci doar preparate interesante, fara a te "cobori" la mancaruri simpliste.
 
In al saptelea rand, albastru ramane cea mai indragita si folosita culoare in toate formele sale disponibile. Persoanele care se inconjoara cu aceasta culoare sunt calmi, increzatori si de incredere. Din nefericire pentru ei, formeaza legaturi foarte puternice chiar si cu amici cu care nu prea interactioneaza. Se implica emotional destul de mult si nu lasa totul la voia intamplarii. 
 
In al optulea rand, violet este culoarea celor care au un simt fin si care traiesc viata ca pe o forma de arta. Sunt persoane pretentioase, dificile, destul de greu de multumit, insa te recompenseaza neasteptat de mult, daca reusesti sa spargi barierile pe care le-au instalat pentru a se proteja de toate rautatile pe care le intalnim in fiecare zi in societate.
 
In al noualea rand, gri este potrivita celor precauti si care stiu ca e important sa faci un anumit compromis la momentul potrivit. Din pacate, se pot eschiva in mai multe situatii si muncesc foarte, foarte mult. Nu ies, insa, in evidenta. Prefera sa urmeze sarcinile cu precizie elvetiana, nu sa creeze si aplice noi procese creative. Mai trebuie sa stii ca nu sunt persoane carora le place rutina in viata personala.
 
Finalmente, tu ce ai adauga la aceasta lista?
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre culori

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0