Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trei trucuri prin care poti fi mai feminina

de Sunt Fericita la 2019-07-12
Trei trucuri prin care poti fi mai feminina
Este destul de greu sa ai grija de tine in fiecare zi si sa faci tot ce ai de rezolvat intr-o singura zi. Fie ca e vorba de munca sau de familie, e clar ca timpul pentru tine e tot mai limitat. Poti, insa, vedea aceste trei trucuri si sa decizi daca le poti pune in practica.


Majoritatea femeilor uita sa se ocupe de ele, mai exact uita sa fie feminine si sa se simta bine in pielea lor. O femeie trebuie sa aiba mereu grija de ea si de aspectul interior, cat si exterior. Fa-ti timp pentru tine si pentru nevoile tale! 
 
1. Fii mai indrazneata!
Probabil ai anumite retineri fata de cateva aspecte care te definesc la exterior. Nu trebuie sa gandesti deloc asa. Toate femeile sunt frumoase in felul lor si pentru fiecare in parte exista persoana potrivita cu care pot face un viitor frumos impreuna. Lasa fricile deoparte si nu te ingropa in lucruri mici care sa cantareasca zilnic in definirea atitudinii tale.
 
Majoritatea femeilor din ziua de astazi, gasesc un sprijin in meseria pe care o practica. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti doresti sa fi cat mai independenta  si sa-ti iei viata in propriile maini, astfel incat sa obtii rezultate excelente. 
 
Retine un lucru important: cu cat ai mai multa incredere in tine, cu atat te vei simti mai bine si vei ignora parerile neimportante ale celor din jur.
 
2. Lasa aspectul natural sa te complimenteze
Naturaletea este si va fi cea mai buna optiune. Barbatii sunt atrasi de asa ceva. Apreciaza si admira foarte mult o piele naturala, fara machiajul care exprima un aspect incarcat si total nepotrivit. Nu strica sa te dai cu un gloss sau un ruj rosu, dar limiteaza-te doar la acestea. Simplitatea va fi mereu la moda, indiferent de sezon sau moment. Vei fi abordata si remarcata in momentul in care alegi aspectul natural si simplist.
 
In plus, vei remarca ca vei avea si mai multi bani in buzunar!
 
3. Iubeste-te
Nimic nu e mai frumos in lumea asta ca o femeie care isi cunoaste propria valoare. Increderea in sine si pozitivitatea se recunosc cu usurinta de catre oricine intr-o incapere sau sedinta sau intalnire. 
 
Admira-te, ofera-ti momente pretioase pentru ca tu contezi. In momentul in care realizezi cat de frumoasa esti, atat la interior, cat si la exterior, lucrurile vor lua o intorsatura foarte buna pentru tine. Nu lasa rautatile sa te acapareze, tu concentreaza-te la propria persoana si incarca-te cu dragoste. Accepta totul la tine, lucrurile bune si cele mai putin bune. Facand toate cele expuse aici, vei radia de fericire si implinire in fiecare clipa din viata ta. 
 
Fii fericita!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.79 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre feminina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0