Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum alegi tinuta de nasa: 5 aspecte importante

de Sunt Fericita la 2023-03-09
Cum alegi tinuta de nasa: 5 aspecte importante
Ai onoarea de a fi nasa la cel mai important eveniment al unei persoane apropiate tie? Cu siguranta te-ai gandit deja ca trebuie sa iti gasesti o tinuta potrivita, care sa iti puna in evidenta silueta si sa arate excelent pe tot parcursul acestei zile speciale. Pentru un look impecabil, este nevoie sa acorzi o atentie sporita anumitor aspecte atunci cand iti alegi tinuta de nasa. Iata ce trebuie sa ai in vedere.



1. Tine cont de tematica nuntii

Ca nasa, vei lua parte la cateva dintre momentele cheie ale ceremoniei de casatorie si vei face parte din numeroase fotografii. Pentru a-ti alege tinuta perfecta, este important sa te interesezi in detaliu despre tematica nuntii. Discuta cu mireasa despre tipul de nunta pe care si-l doreste, ce stil a ales pentru decoratiuni si cum va fi amenajata sala.  Este important sa stii din timp daca evenimentul este unul elegant si formal sau unul relaxat. In functie de aceste detalii poti stabili daca tinuta pe care o porti va fi una eleganta si sofisticata sau una lejera.
 
2. Alege o culoare potrivita

Culoarea este un aspect esential atunci cand iti pui la punct look-ul. In general, este recomandat sa optezi pentru nuante care se potrivesc cat mai bine tipului tau de piele si preferintelor tale si sa eviti tonurile apropiate de alb, pentru ca rochia miresei sa ramana in centrul atentiei. Poti opta, in schimb, pentru o rochie din dantela colorata care sa se incadreze cat mai bine in stilul general al evenimentului.
 
Daca optezi pentru o combinatie de culori, asigura-te ca aceasta este cat mai bine echilibrata. Nuanta principala trebuie sa fie evidenta, iar combinatia sa fie armonioasa si atragatoare. Alege culori mai inchise pentru partea inferioara a tinutei si nuante mai deschise in partea superioara, pentru un aspect cat mai sofisticat.
 
3. Opteaza pentru o croiala care iti evidentiaza silueta

Croiala rochiei poate accentua anumite zone ale siluetei tale si te poate face sa te simti mult mai increzatoare. Ia in considerare forma corpului tau si zonele pe care iti doresti sa le evidentiezi si alege o croiala adecvata. Spre exemplu, daca ai umerii mai lati decat soldurile, iti poti echilibra silueta cu o rochie in forma de A. Pentru o silueta de tip clepsidra, o rochie in stil sirena iti va pune in valoare cel mai bine formele corpului. Daca zona bustului este mai ingusta decat soldurile, opteaza pentru rochii cu volum sau detalii sclipitoare in partea superioara pentru a crea o tinuta armonioasa si echilibrata.
 
4. Ia in considerare sezonul si locatia unde se desfasoara nunta

Sezonul in care are loc evenimentul este important atunci cand iti alegi tinuta de nasa. Daca nunta are loc primavara sau vara, poti opta pentru o rochie usoara si vaporoasa, din matase. In sezonul rece, catifeaua este un material potrivit pentru o rochie sau o tinuta de nasa din doua piese. Totodata, poti adauga si un sacou sau o haina din blana pentru un plus de confort. Daca nunta are loc pe plaja sau intr-un loc cu iarba verde, evita tocurile inalte si alege in schimb incaltaminte stabila, precum o pereche de sandale cu platforma.
 
5. Fii atenta la detalii

Pentru ca tinuta de nasa sa fie completa, este nevoie sa alegi si accesoriile potrivite. Acestea trebuie sa fie in armonie cu hainele, atat din punct de vedere cromatic, cat si al texturii. Spre exemplu, daca optezi pentru o rochie glamuroasa decorata cu paiete, incaltamintea trebuie sa fie cat mai simpla, de preferat in culori uni, pentru a nu distrage atentia de la piesa vestimentara centrala. Totodata, bijuteriile si accesoriile trebuie sa iti evidentieze frumusetea, fara a deveni coplesitoare.
 
Tine cont de recomandarile noastre si iti va fi mult mai usor sa gasesti o tinuta potrivita pentru acest eveniment memorabil din viata ta. Nu uita sa discuti toate amanuntele cu mirii, care iti pot oferi informatii valoroase despre stilul evenimentului, gama de culori preferata si alte detalii importante!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rochie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre eveniment

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0