Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Greseli vestimentare care iti saboteaza look-ul

de Sunt Fericita la 2019-07-29
Greseli vestimentare care iti saboteaza look-ul
Din dorinta de a arata bine, de multe ori, femeile exagereaza si isi incarca tinutele in cel mai nefericit mod. Daca iti doresti sa arati bine, dar si sa te simti bine, cel mai important este sa tii cont de cateva reguli. Afla care sunt acestea!


Fiecare dintre noi avem propriul stil, iar dincolo de alegerea tinutelor si a acesorilor, este extrem de important sa tinem cont de cateva reguli vestimentare. Exista putine reguli de stil, dar acestea sunt elementare. In momentul in care nu le iei in calcul, s-ar putea ca tot efortul tau stilistic sa fie in zadar. Sa iti creezi un otfit cu stil nu este atat de greu, asa ca iata ce sfaturi sa iei in considerare!

 
Nu ingora confortul. Dincolo de aspect, cel mai important este sa te simti bine cu look-ul tau. Una dintre cele mai mari greseli de stil de care multe dintre femei nu tin cont este sa fii inconfortabil. Asadar, nu alege niciodata tocuri mult prea inalte in care nu poti merge, nu purta o rochie mult prea mulata care te incomodeaza la orice pas, nu purta cercei prea grei care iti deformeaza forma urechii. Tine cont ca, dincolo de aspectul final, cel mai important este confortul.

 
Acorda atentie accesoriilor. Daca nu iti completezi tinuta cu accesoriile potrivite, munca ta a fost in zadar. Nu iti spune nimeni sa exagerezi, insa nici sa uiti complet de ele. Bijuteriile te pot ajuta sa iti transformi in totalitate o tinuta, din una simpla, intr-una extrem de eleganta. Cand ne referim la accesorii trecem pe lista de la ochelari de soare, pana la esarfa, cercei, ceas, colier, inele, bratari, geanta, rucsac, etc.

 
Acorda atentie masurilor. Daca nu alegi haine care sa iti vina ca turnate, atunci efortul tau nici nu se va vedea. Prima si cea mai importanta regula de stil este sa iti alegi hainele potrivite conformatiei tale, dar si stilului tau personal. O pereche de pantaloni care sa iti evidentieze frumusetea picioarelor, o rochie care sa iti scoata in evidenta talia, un top care sa arate frumusetea umerilor, etc. 

 
Fii atenta la lungimea manecilor. O problema des intalnita pentru toate persoanele inalte, dar si scunde. Manecile nu trebuie sa fie niciodata prea lungi, ori prea scurte, asa ca fii atenta la aceasta lungime. O maneca perfecta trebuie sa ajunga pana la osul de la incheietura mainii pentru a avea o tinuta impecabila, in caz contrar, tinuta ta va fi un fiasco.

 
Taie eticheta. Nu vorbim despre etichetele mari de carton, ci de cele din interior, din material textil. Nu este o regula scrisa, insa este extrem de inestetic sa lasi la vedere etichetele interioare, mai ales in cazul hainelor transparente. 
Asadar, cateva reguli simple, dar cu un impact vizual major, care te vor ajuta sa ai o aparitie impecabila oricand.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0