Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum amanam procesul de imbatranire

de Sunt Fericita la 2024-01-24
Cum amanam procesul de imbatranire
Da, puteti amana imbatranirea. Nu, nu vorbim despre trecerea timpului. Avem in vedere efectele sale. Iata cum puteti sa evitati urmele lasate de anii pe care i-ai parcurs pana acum.


Daca in ultima vreme v-ati orientat spre creme care costa foarte mult, dar va promit ca va ajuta cu lupta anti-rid, atunci ar fi bine sa stiti ca exista alte variante mai ieftine si naturale care va pot ajuta in aceasta situatie.

In primul rand, nu trebuie sa va ingrijorati ca imbatraniti. Multi au acest privilegiu refuzat, asa ca profitati de viata din plin pentru ca si fericirea, dar si miscarea fizica contribuie la intarzierea aparitiei semnelor de inaintare in varsta. Renuntati la sedentarism si vedeti cum va puteti schimba stilul de viata pentru a putea reusi fara probleme sa combateti imbatranirea.

Daca veti incepe sa adaugati in dieta dumneavoastra zilnic turmeric, veti observa cum acest ingredient de origine indiana va ajuta la regenerarea pielii dumneavoastra, astfel nemaiavand nevoie de creme care promit multe si nu fac nimic pentru dumneavoastra. Il puteti folosi in masti home-made sau il puteti adaug afara probleme in mancare.

Populara in America si Asia, ginsengul are proprietati regeneratoare, scade tensiunea arteriala si elimina din simptomele stresului. Acesta ajuta si la productia de stamina, una dintre substantele care ajuta la buna functionare a organismului.

Bine cunoscutele afine sunt o alegere inspirata pentru ochi, intrucat sunt o rezerva de antioxidanti extraordinara, reducand intr-acelasi timp efectele radicalilor liber. Afinele va vor ajuta si la protejarea impotriva cataractei.

O substanta extrasa dintr-un copac poate fi cel mai bun aliat al dumneavoastra. Gingko este extrasa din copacul gingko-biloba si ajuta la tonifierea pielii, oferindu-va intr-acelasi timp si un plus de sanatate pentru sistemul cardiovascular.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.9 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imbatranire

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0