Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum faci sa nu dai multi bani pe produsele cosmetice

de Camelia Diaconu la 2018-05-21
Cum faci sa nu dai multi bani pe produsele cosmetice
Produsele cosmetice costa o avere, mai ales ca noi, femeile, avem nevoie de o multime de produse, pentru a ne asigura ca ne ingrijim corespunzator pielea. Produse de make-up, produse de demachiere, de hidratare si ingrijire corporala, sunt doar cateva dintre produsele pe care este estential sa le avem in trusa de cosmetice. Insa, ce te faci cand toate acestea costa prea mult si depasesc bugetul pe care l-ai alocat?


Iti doresti produse de ingrijire calitative, in doze mari, iar de multe ori acestea costa foarte mult. Cunoasterea produselor de make-up pe care urmeaza sa le cumperi este un criteriu extrem de important atunci cand vei sa investesti si sa nu iti doresti sa dai gres. Asa ca, iata cum iti poti incadra bugetul in cheltuielile pe care ti le-ai propus, cumparand produse calitative, dar la preturi mult mai mici. 
 
Inainte de a face o achizitie, testeaza produsul. Este absolul normal sa iti doresti sa testezi un fond de ten care costa cateva sute de lei, inainte sa il cumperi. Testandu-l vei vedea daca este rezistent si daca are o textura potrivita pentru chipul tau, inainte sa il cumperi. Incearca sa vezi diferentele de lumina, testandu-l atat in lumina naturala, cat si artificala, astfel vei lua cea mai buna decizie.
 
Nu te pripi sa cumperi sticlutele cele mai mari, ci incearca si produse in cantitati mai mici. De obicei, tenul are nevoie de o perioada de timp pana sa se acomodeze cu un nou produs, indiferent ca vorbim despre o crema hidratanta, un fond de ten, un corector, etc. Este posibil ca tenul sa nu iti accepte anumite ingrediente dintr-un produs, asa ca nu te grabi sa cumperi cea mai mare sticluta. Daca este posibil, cumpara mostre. Sunt ideala pentru testare si asa iti vei da seama daca se merita sa dai mai multi bani pe un produs intr-o cantitate mai mare. 
 
Citeste eticheta produsului. Ok, vezi un produs de ingrijire, care pare bun si pe deasupra mai are si un pret mic, ce faci, il cumperi imediat? Ei bine, nu! S-ar putea ca anumite ingrediente pe care le are in compozitie acel produs, tie sa nu iti fie potrivite, asa ca vei constata ca ai dat banii degeaba. Documenteaza-te inainte sa cumperi. Citeste eticheta si verifica rolul ingredientelor, abia apoi ia o decizie. 
 
Documenteaza-te. Ei bine, secolul in care traim ne permite sa avem acces la orice ne dorim. Internetul ne pune la dispozitie o cale usoara de a afla orice informatie de care avem nevoie, simplu si rapid. Asa ca, documenteaza-te online inainte sa iti cumperi un produs de make-up, care este costisitor din punct de vedere financiar. Citeste recomandarile online, review-urile persoanelor care l-ai mai folosit si vei stii daca faci alegerea potrivita. 
 
Mai mult de atat, nu uita ca orice produs de machiaj, indiferent de costul sau, se observa arata diferit, in functie de modul de aplicare. Tehnica aplicarii este o operatiune extrem de importanta daca vrei ca machiajul tau sa arata impecabil. Foloseste ustensilele potrivite, aici vorbim despre pensule, bureti si alte accesorii de care mai ai nevoie. 
 
Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0