Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cele mai sexy tunsori scurte din 2012

Cele mai sexy tunsori scurte din 2012
Daca ti-au placut mereu tunsorile provocatoare, atunci vei adora tunsorile sexy propuse de stilisti pentru 2012. Alege una din aceste tunsori scurte si invata sa iti aranjezi singura parul, ca sa fii mereu sexy...


In primul rand, ingrijeste-ti parul
Cel mai frumos par este cel sanatos si stralucitor, indiferent de tunsoarea aleasa. Medicii dermatologi nu recomanda spalarea zilnica a parului, acest trend fiind impus de dorinta companiilor de cosmetice de a vinde cat mai mult. Alege produse usoare, de preferinta naturale; daca totusi nu poti renunta la spalarea zilnica sau la 2 zile, spala parul cu un sampon de copiii.

De asemenea, tunde parul la perioade regulate de timp, pentru a inlatura varfurile uscate si despicate.

Cele mai sexy tunsori scurte propuse pentru 2012...
...se incadreaza perfect in ultimele tendinte dictate de stilisti. Alege o tunsoare scurta care sa se potriveasca cu textura parului tau si aranjeaza suvitele de par in asa fel incat sa obtii o coafura impecabila. daca vrei mai mult volum, tapeaza usor parul sau pune extensii. O tunsoare bine aleasa, care se armonizeaza bine cu forma fetei si textura firului de par, va fi foarte versatila, deci foarte usor de ingrijit si aranjat.



Pentru carcotasii care spun ca nu exista tunsori scurte feminine, le spunem ca aspectul feminin si sexy se pastreaza si in tunsorile in trepte sau cele care pun accent pe suvitele mai lungi. Pentru a da volum coafurii, foloseste produse cosmetice de buna calitate, care nu imbacsesc parul. Mai mult, una din cele mai mari beneficii ale unei tunsori scurte este volumul pe care il capata parul, numai din faptul ca este tuns asimetric. Suvitele lasate mai lungi in partea dispre fata dau un aer de mister si eleganta oricarei coafuri - plus ca este foarte la moda tunsoare cu colturi.



Priveste bine pozele, alege una din aceste tunsori scurte, in gen bob sau pixie si nu uita ca, dupa tuns, parul trebuie ingrijit in continuare.

Desigur, exista tunsori scurte care nu se potrivesc oricui. Tunsoarea trebuie aleasa in primul rand in functie de forma fetei, insa, daca ai o atitudine corespunzatoare - indrazneata, sexy, provocatoare, increzatoare -, e posibil sa ti se potriveasca orice.



Alege asadar o tunsoare care iti scoate in evidenta cele mai bune trasaturi si... indrazneste sa faci o schimbare de look. Nu uita nici de culoare, pentru ca in 2012 se poarta culori de par cat mai traznite - verde, roz sau albastru, asa cum nu am mai vazut pana acum. Daca nu te-ai simti comod astfel, dar tanjesti dupa putina culoare, alege sa iti vopsesti numai cateva suvite din fata, care sa iti incadreze chipul si sa scoata in structura tunsorii.



Daca ai optat pentru una din aceste tunsori scurte, nu uita ca machiajul este foarte important. Afla care sunt ultimele tendinte in materie de machiaj si ingrijeste-ti chipul asa cum meriti.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2012

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sexy

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0