Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti dai seama ca te place? 7 lucruri la care sa fii atenta

de Sunt Fericita la 2024-02-28
Cum iti dai seama ca te place? 7 lucruri la care sa fii atenta
Iti place cineva si te intrebi daca si el simte la fel. Cauti acele semnale subtile si nu reusesti sa-ti dai seama daca te place sau este doar amabil. Poate fi dificil sa observi semnele, mai ales daca sunteti in faza de cunoastere.


Una dintre cele mai usoare modalitati de a surprinde semnele ca ii placi este sa fii atenta atunci cand va vedeti sau va scrieti mesaje. Actiunile pot spune mai mult decat cuvintele sale. De asemenea, iti poti da seama din limbajul sau corporal daca doar flirteaza sau este cu adevarat interesat. 


Citeste mai departe pentru a afla care sunt semnele clasice pe care le afiseaza un tip interesat de tine.


1. Raspunde prompt la mesaje


Un tip care te place iti va raspunde imediat dupa ce ai initiat o conversatie. Vorbiti despre lucruri banale, dar adauga multe emoticoane? Acesta este un alt semn ca te place!


Descifrarea emoticoanelor si trimiterea de mesaje de flirt poate fi distractiva. Este un semn bun de flirt inofensiv si tachinari, asa ca va puteti bucura de procesul de cunoastere.
 

2. Este curios si pune intrebari


V-ati intalnit din intamplare, pe o aplicatie de dating sau printr-un prieten comun, dar te place mai mult decat un prieten? Oricare ar fi situatia, un tip care este interesat va aprecia lucrurile care iti plac, va pune intrebari si va fi curios sa stie mai multe despre tine, dar nu intr-un mod intruziv. Poate ca va complimenta notele inedite ale parfumului Xerjoff pe care il porti, poate ca va fi interesat de cum ti-a decurs ziua sau va dori sa asculte despre cum ti-ai petrecut ultima vacanta.
 

3. Este un prieten bun si respecta timpul tau personal


Un tip care te place cu adevarat va fi consecvent; te va intreba despre pasiunile tale si este gata sa asculte chiar si cele mai banale povesti ale tale. Va incerca sa te faca sa razi si sa te simti bine in pielea ta. Dar va intelege daca esti ocupata.


Daca a fost prin preajma ori de cate ori ai avut nevoie de ajutor, este respectuos si este politicos in aproape tot ceea ce tine de tine, poti sa te gandesti la cel mai dragut scenariu, pentru ca da, te place.
 

4. Zambeste subtil
 

Indiciile limbajului corporal pot fi subtile si usor de ratat. Fii foarte atenta la reactia lui atunci cand va intalniti. Toata lumea stie acel zambet cand se spune ca „ti se lumineaza fata”. 


Poate ca nu va afisa un astfel de zambet din prima, insa fii atenta daca sprancenele lui se misca usor in sus. Acesta e un semn subtil, dar clar ca te place. Asa ca, ofera-i si tu un zambet cald si fii relaxata in preajma lui!
 

5. Iti imita gesturile si actiunile
 

Daca un tip iti oglindeste gesturile sau cuvintele, inseamna ca este atras de tine. Iti va imita posturile, gesturile, in mod deliberat, dar nu intr-un mod intruziv sau enervant. Prin astfel de gesturi iti semnaleaza in subconstient ca te place. 


Iar daca se mai si impleticeste in cuvinte atunci cand ti se adreseaza, este clar ca prezenta ta are un impact asupra lui. Ofera-i la randul tau un zambet sau spune-i ceva dragut.
 

6. Vrea sa fie eroul tau
 

Te face sa te simti in siguranta si incearca sa te protejeze pentru ca tine la tine. Daca te suna pentru a verifica daca ai ajuns cu bine acasa, sunteti pe drumul cel bun. Acestea sunt semne evidente ca te place.
 

7. Iti acorda toata atentia
 

Daca este extrem de atent in conversatiile cu tine, iar atunci cand te confrunti cu o problema, se da peste cap pentru a cauta o solutie, lucrurile sunt evidente.


In plus, daca te place, va lua initiativa si va incerca sa organizeze urmatoarea intalnire. Pe scurt, vrea sa petreaca mai mult timp cu tine si nu vrea sa fii distrasa.


Asadar, felicitari! Este un sentiment extraordinar atunci cand cineva pe care il placi iti impartaseste sentimentele. Si la fel de extraordinar este sa iti poti da seama de acest lucru inainte sa iti declare. 


Sursa foto : freepik.com



Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0