Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa alegi banca la care sa faci credit: criterii importante

de Sunt Fericita la 2022-07-05
Cum sa alegi banca la care sa faci credit: criterii importante
La un moment dat in viata, aproape oricine v-a simti nevoia alegerii unei banci la care sa aplice pentru un credit, fie ca vorbim de un imprumut pentru indeplinirea nevoilor personale, fie de un credit imobiliar pentru achizitionarea primei locuinte.


Daca nu ai mai accesat un credit pana acum, s-ar putea sa te simti coplesit de plaja larga de alegeri care exista pe piata institutiilor financiare. De aceea, ti-am pregatit o serie de criterii dupa care sa te ghidezi si sa alegi oferta de credit care se potriveste cel mai bine obiectivelor tale financiare.

Ia in considerare dobanda
 
Atunci cand alegi o oferta de credit pentru nevoile tale de achizite, verifica rata dobanzii care apare sub denumirea de DAE, adica rata procentuala anuala. Aceasta poate fi o rata fixa sau o rata variabila legata de un anumit indicator financiar, cel mai frecvent de prima rata pe care trebuie sa o rambursezi. Dobanda variaza de la o institutie financiara la alta.
 
Cu un credit cu rata fixa, vei stii exact cat trebuie sa platesti luna de luna, deoarece dobanda este constanta, in timp ce pentru un credit cu rata variabila, dobanda poate fluctua pentru fiecare luna contractuala.

Verifica daca permite calcularea ratelor
 
O banca de incredere la care sa iti faci credit, iti va pune la dispozitie un calculator sau un simulator de credit prin care sa iti dai seama cum vor fi calculate ratele in functie de suma imprumutata. De exemplu, Credit Europe Bank permite calcularea ratelor pentru creditul imobiliar pentru persoane fizice, astfel incat sa-ti dai seama de: suma maxima disponibila pentru imprumut, cum influenteaza perioada de rambursare plata ratelor in fiecare luna, ce procentaj din suma pe care o rambursezi reprezinta dobanda procentuala anuala (DAE) etc.
 
Mai mult, daca deja detii sau vrei sa aplici pentru un card emis de Credit Europe Bank, ai posibilitatea sa accesezi o oferta speciala pentru creditul imobiliar care va influenta suma finala de rambursat.

Usurinta de aplicare pentru credit
 
Anumite institutii financiare inca nu permit aplicarea rapida pentru un credit prin intermediul unui website. Acest lucru inseamna ca va trebui sa depui un efort suplimentar si sa astepti la coada la o sucursala a bancii. Dar Credit Europe Bank iti permite sa accesezi atat un credit de nevoi personale, cat si un credit imobiliar direct din website.
 
Ca sa aplici pentru un credit, vei fi nevoit sa furnizezi o serie de informatii personale, precum numele complet, adresa de e-mail si un numar de telefon intr-un formular online pus la dispozitie de banca. Dupa oferirea datelor de contact necesare, vei fi contactat de un consultant specializat care te va indruma spre finalizarea aplicarii pentru credit.
 
Partea avantajoasa este ca procesul de aplicare poate fi desfasurat din confortul casei tale, iar daca ai intrebari legate de creditul pe care vrei sa-l accesezi, discuta cu consultantul pentru lamurirea acestora.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre credit

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0