Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa alegi geanta perfecta pentru fiecare ocazie?

de SuntFericita.ro la 2024-07-12
Cum sa alegi geanta perfecta pentru fiecare ocazie?
Alegerea gentii perfecte se face intotdeauna in functie de ocazie. Spre exemplu, o geanta eleganta pentru mers la birou poate fi purtata si la un eveniment de zi, insa una de seara nu poate fi purtata in alt context. In continuare, iti dam cateva sfaturi despre cum sa alegi geanta in functie de ocazie.


Geanta pentru o excursie

Daca planuiesti sa mergi intr-o excursie sau in vacanta, atunci ai nevoie de o geanta confortabila, care sa nu te incurce si care sa iti ofere spatiul de depozitare necesar pentru esentiale. Pentru excursii scurte, o geanta mica si compacta este suficienta, in timp ce pentru excursii lungi, ai nevoie de un rucsac spatios si ergonomic. Apoi, ia in considerare materialul, care trebuie sa fie durabil si, ideal, impermeabil. Compartimentarea este esentiala, iar o geanta bine organizata te ajuta sa gasesti rapid ceea ce cauti. Nu uita de confort: bretelele reglabile si spatele captusit fac diferenta in timpul purtarii indelungate.  Poti verifica aceste modele de genti crossbody de pe Travelfree.ro

Geanta pentru zi cu zi 

Alegerea gentii pentru zi cu zi necesita echilibru intre functionalitate si stil. Este important ca geanta sa aiba dimensiunea potrivita pentru obiectele tale esentiale: telefon, chei, portofel, machiaj si alte accesorii. Eventual, opteaza pentru o geanta care are mai multe compartimente, care sunt utile pentru a-ti mentine lucrurile organizate. Designul trebuie sa se potriveasca stilului tau personal si sa fie versatil, potrivindu-se cu diverse tinute. Ce spui de aceasta geanta crossbody Guess Milano, neagra

Geanta pentru birou 

Pentru birou, ai nevoie de o geanta care sa imbine utilitatea si profesionalismul. Cel mai bine ar fi sa optezi pentru o geanta spatioasa, in care sa tii laptopul sau o tableta si diverse obiecte de care ai nevoie pe timpul zilei. De preferat, opteaza pentru o geanta din piele sau un material durabil, care sa ofere un aspect elegant si sa reziste in timp. Compartimentarea este esentiala pentru organizare, astfel incat sa poti gasi rapid ceea ce ai nevoie. Alege un design clasic si sobru, care sa se potriveasca tinutelor office. Pentru zilele in care alegi o tinuta smart casual, poti asorta aceasta geanta crossbody Guess Noelle, taupe.

Geanta pentru evenimente de zi

Daca esti invitata la un eveniment de zi si iti doresti o geanta deosebuta, atunci opteaza pentru o geanta de dimensiuni medii, suficient de mare pentru esentiale, dar eleganta. De preferat, opteaza pentru piele naturala. Culorile neutre sau pastel se potrivesc bine cu diverse tinute de zi, adaugand un aer sofisticat. Asigura-te ca designul gentii completeaza outfitul, fara a-l domina. 

Geanta pentru evenimente de seara 

Nu in ultimul rand, cand vine vorba despre evenimente de seara, alegerea unei genti trebuie sa se bazeze pe eleganta. Opteaza pentru o geanta de dimensiuni mici, precum un clutch sau o poseta tip plic, in care sa stii esentialele: telefon, chei, ruj etc. Materiale precum satinul, catifeaua sau pielea, sunt ideale, dar ai putea sa alegi si genti accesorizate cu paiete sau strasuri. Alege o culoare care completeaza tinuta, cum ar fi negru, argintiu, auriu sau culori complementare tinutei tale. Accentele stralucitoare, precum pietrele pretioase sau paietele sunt de preferat. Asigura-te ca designul gentii este sofisticat si se potriveste cu eleganta tinutei tale. 

Asadar, pentru a alege geanta potrivita, tine cont in primul rand de ocazia unde o vei purta si de obiectele pe care vrei sa le ai la tine.  

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016