Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa alegi o lenjerie de tip cocolino de calitate?

de Sunt Fericita la 2022-02-23
Cum sa alegi o lenjerie de tip cocolino de calitate?
Lenjeria de pat este foarte importanta, deoarece in functie de calitatea acesteia depinde confortul tau si cat de odihnitor este somnul pe care il ai. Dincolo de preferintele pe care le ai referitoare la culori, imprimeuri, design, este important sa cunosti detalii despre materialele din care este realizata, dar conteaza, in acelasi timp, sa tii cont si de anotimp, precum si de dimensiunile patului, ale saltelei si ale pernelor. In continuare iti explicam cum poti alege o lenjerie de tip cocolino de calitate.


Cum sa alegi lenjerii de pat in functie de materiale

Exista numeroase modele de lenjerii pentru pat de calitate, iar gama variata de lenjerii Cocolino cuprinde stiluri pentru o multime de preferinte si necesitati. Nivelul tau de confort depinde de textura materialelor  si de preferintele tale. De exemplu, lenjeria de pat realizata din bumbac sau percal este mai putin fina fata de cea din satin, dar toate cele trei tipuri sunt alegeri potrivite. 

Tine cont de densitatea fibrelor

Densitatea fibrelor este importanta, iar majoritatea persoanelor aleg lenjerii pentru pat tip cocolino in functie de anotimp. Primavara si vara se recomanda lenjeriile subtiri, cum sunt cele din percal si bambus, care sa ofere un plus de prospetime si racoare. Sunt usor de curatat si se usuca repede. 


Toamna si iarna, in schimb, se prefera materialele pufoase, groase sau cu densitate mare, care sa retina caldura. Acestea contin, de regula, mai multe straturi de microfibre. Ele necesita spalare mai profunda si un timp indelungat pentru uscare.


De asemenea, este important de retinut si faptul ca exista si lenjerii de pat create din microfibre hipoalergenice, pentru persoanele sensibile. Sunt create special pentru a corespunde necesitatilor copiilor sau persoanelor cu diferite alergii.

Seturi lenjerii pentru pat

Un alt factor de care trebuie să îl ai în vedere când alegi lenjerii pentru pat de calitate inalta se refera la felul seturilor. In primul rand, este important sa tii cont de dimensiunile pe care le au patul, salteaua si pernele. Seturile de lenjerie de pat tip cocolino creeaza un aspect unitar si ofera un plus de stil, fie ca sunt pentru un pat de o persoana sau pentru pat dublu.


Seturile tip cocolino pot contine trei, patru sau sase piese, dupa caz:


  • Poti opta, de exemplu, pentru seturile de lenjerii de pat cocolino care pot contine trei piese, ce includ husa pentru saltea, cearsaf cu elastic, doua fete de perna. Sunt potrivite pentru paturile de o persoana.
  • Seturile de patru piese pot fi alcatuite din cearsaf de pat, cearsaf de pilota si doua fete de perna. Si acestea sunt adecvate paturilor de o singura persoana.
  • Seturile de sase piese pot include, de pilda, un cearsaf de pat, un cearsaf de pilota si doua fete de perna mai mici si doua fete de perna mai mari. Acestea sunt ideale pentru tipul de pat dublu.

Acorda atentie calitatii imprimeurilor

Tehnicile utilizate pentru lenjeria de pat tip cocolino sunt avansate. Pigmentii folositi sunt eco, iar materialele nu intra la apa. Imprimeurile nu se decoloreaza. Exista si modele 3D create special pentru copii, cu personaje care ii atrag.


Lenjeria de pat de calitate se recunoaste si dupa modul in care este lucrata. Modelele de le lenjerie de pat tip cocolino sunt create cu atentie sporita la detalii, culorile sunt durabile, tesaturile sunt delicate, indiferent ca este vorba despre modele subtiri sau groase. Isi mentin forma de-a lungul timpului, fara a se scamosa. Incearca lenjeria pentru pat tip cocolino si descopera un nivel mai inalt de confort!

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0