Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa combati respiratia urat mirositoare

de Camelia Diaconu la 2020-02-03
Cum sa combati respiratia urat mirositoare
Respiratia urat mirositoare poate fi un disconfort, atat pentru tine, cat si pentru cei din jurul tau. Insa, nu este o problema care nu poate avea rezolvare. Exista o multime de metode prin care poti sa scapi in mod natural de respiratia urat mirositoare, iar noi iti prezentam cateva dintre ele.


Halena, asa cum este cunoscuta in termeni medicali respiratia urat mirositoare, atunci cand apare, cu siguranta are o cauza. Poate aparea din cauza: deshidratarii, din cauza afectarii etanseitatii tractului diestiv, infectiilor cu germeni, etc. Iata cateva sfaturi pentru a scapa de respiratia urat mirositoare:
 
Mergi la medicul stomatolog constant. Cariile reprezinta o sursa de bacteria in gura, iar daca sunt netratate, acestea produc respiratia urat mirositoare. Consulta un medic stomatolog periodic pentru a preveni aparitia cariilor, dar si pentru a trata daca au aparut probleme. In felul acesta nu vei mai intampina probleme.
 
Foloseste ata dentara si periaza corect dintii. Igiena orala deficitara poate fi un factor care poate provoca respiratia urat mirositoare. Resturile alimentare pot ramane printre dinti, daca acestia nu sunt periati corect in fiecare zi. Ideal ar fi sa poti peria dintii dupa fiecare masa, dar daca acest lucru nu este posibil, atunci nu trece peste periajul de dimineata si cel de seara. Atunci cand perii dinti, trebuie sa acorzi importanta si gingiilor, dar sa iti perii si limba, pentru a te asigura ca elimini orice bacterii. 
 
Periajul dentar, uneori nu este suficient, asa ca ata dentara este aliatul perfect, care ii vine in ajutor. Ata dentara are rolul de a indeparta orice rest de aliment, care a mai ramas in urma perierii si reuseste sa scoata chiar si cele mai fine si mai mici resturi. 
Hidrateaza-te. Consumul altor lichide precum bauturile alcoolice sau cafeaua deshidrateaza si usuca gura, provocand astfel aparitia respiratiei urat mirositoare. Nu sta prea mult timp fara sa bei apa pentru a evita uscarea cavitati bucale. Consuma cel putin doi litri de apa pe zi pentru a-ti hidrata intregul organism.
 
Fa gargara cu apa si sare. Un alt truc, care te poate ajuta sa scapi de respiratia urat mirositoare este sa faci gargara cu apa si sare. Sarea are rolul de a distruge bacteriile, dar si sa curete mucusul, care se acumuleaza la nivelul amigdalelor. 
Foloseste guma de mestecat. Guma are un rol protector si creste fluxul de saliva. Alege sa consumi o guma de mestecat dupa fiecare masa pentru a elimina posibilele alimente care pot ramane lipide dinti. Ai grija, insa, ca guma de mestecat poate contine zahar si nu este indicat sa consume in exces. Zaharul poate inmultii bacteriile deja existente.
 
Evita anumite alimente care pot provoca respiratie urat mirositoare. Ceapa, usturoiul contin substante volatile, care pot provoca aparitia acestui disconfort. Evita sa le consumi pe timpul zilei, daca nu ai acces la periuta si pasta de dinti. Iar, daca le consumi, fa-o cu moderatie pentru ca eliminarea completa din sange nu trece asa usor.

Sursa foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0