Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti alegi ramele perfecte de ochelari: 5 sfaturi utile

de Sunt Fericita la 2022-06-23
Cum sa iti alegi ramele perfecte de ochelari: 5 sfaturi utile
Sunt disponibile atat de multe modele de rame de ochelari, incat poate fi dificil sa alegi produsul potrivit pentru tine. Iata 5 sfaturi utile pe care sa le ai in vedere, inainte de a achizitiona ramele care ti-au atras admiratia.


Cele mai importante criterii pentru alegerea ramelor de ochelari
 
Pentru a face o alegere inspirata, trebuie sa acorzi atentie si aspectului ramei, si calitatii. Ai la dispozitie diverse modele de ochelari de vedere pentru femei, in functie de buget, de nevoi si de preferinte. Descopera 5 recomandari care sa-ti faca decizia mai usoara.
 
1. Ia in considerare stilul ramei de ochelari
 
Sunt cateva tipuri de rame consacrate, care pot fi considerate fie clasice si mereu la moda, fie actuale, prin adaugarea unor detalii moderne. Astfel, putem vorbi despre ochelari de vedere: rotunzi (circulari), ovali (forme inguste si rotunjite), patrati (cu unghiuri ascutite sau cu margini usor rotunjite), rectangulari (ingusti), Pilot (Aviator), Clubmaster (Browline - evidentiaza linia sprancenelor), cat-eye (ochi de pisica - sunt eleganti si feminini), butterfly (arata ca aripile unui fluture).
 
2. Alege ramele in functie de forma fetei
 
Ramele de ochelari trebuie sa armonizeze trasaturile si forma fetei. O regula eficienta, dar nu obligatorie este sa alegi fie un model cu linii rotunjite, daca ai un chip patrat, rectangular sau de tip triunghi, fie unul cu linii drepte, daca ai un chip rotund, oval sau de tip inima. Spre exemplu, indiferent de categoria in care se incadreaza fata ta, poti gasi rame cat-eye care ti se potrivesc.
 
3. Tine cont de proportiile fetei tale
 
Marimea ramei trebuie aleasa in conformitate cu proportiile fetei tale. De pilda, o forma ingusta a ochelarilor iti poate alungi optic chipul, iar o inaltime mai mare a lentilei este reomandata persoanelor cu fata ovala sau rectangulara. In acelasi timp, acorda atentie puntii nazale si marimii lentilelor. O rama ideala determina ca mijlocul lentilelor sa se alinieze cu pupilele tale. Un alt aspect important este lungimea bratelor ochelarilor. Ramele nu trebuie sa stea nici prea aproape de ochi, nici sa alunece frecvent.  
 
4. Opteaza pentru o culoare a ramei care te avantajeaza
 
Asa cum forma ochelarilor iti poate schimba radical felul in care arati, si culoarea are un rol de baza. Tine cont de subtonul pielii tale: cald (rame aurii, aramii, maro, portocalii s.a.), rece (rame albastre, gri, verzi s.a.) sau neutru (ti se potrivesc majoritatea culorilor). Totodata, ia in calcul nuantele ochilor si ale parului.
 
5. Nu neglija tipul de cadru si materialul ramei
 
Cadrul ochelarilor este important pentru aspect, dar si pentru sustinerea oferita: ramele intregi sunt cele mai rezistente; semi-ramele reprezinta calea de mijloc intre componenta estetica si cea a sigurantei in cazul lentilelor groase; ochelarii fara cadru sunt discreti si au un sistem de prindere a lentilelor cu capse sau suruburi. Mai mult, poti alege intre modelele din acetat, silicon sau diferite metale.
 
Alege un model de rama care sa aiba cat mai multe caracteristici care ti se potrivesc: forma, tipul de cadru, culoare, dimensiuni, si material. Achizitioneaza ochelari de vedere de calitate, ideali pentru stilul tau de viata, preferintele si nevoile tale.  
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0