Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti faci ordine in dulap repede si eficient

de Camelia Diaconu la 2018-04-24
Cum sa iti faci ordine in dulap repede si eficient
Temperaturile sunt din ce in ce mai ridicate, semn ca a venit primavara, iar acum este momentul ideal sa iti faci si curatenie in dulap. Pentru ca stim ca ordinea si disciplina in sifonier implica mult timp si multa munca, iti prezentam cateva idei eficiente, care te vor ajuta sa te organizezi mult mai repede, dar si mult mai bine!


Un dressing bine organizat este un spatiu aerisit, care contine lucrurile necesare, sortate cat mai eficient pentru a-ti usura munca in fiecare zi, atunci cand iti cauti ceva de imbracat. Iata ce solutii iti propunem:
 
Sorteaza-ti hainele. Acest aspect te va ajuta sa iti faci un inventar al hainelor, din care sa pastrezi doar ce este important. Stim ca ai piese vestimentare de care te-ai atasat, iar de dragul amintirilor nu vrei sa renunti la ele, chiar daca nu le mai porti.  Ei bine, sortarea hainelor presupune pastrarea pieselor vestimentare, care sunt cu adevarat folositoare. Dupa ce le-ai ales, pe cele la care ai renuntat, pastreaza-le in cutii si depoziteaza-le acolo unde nu iti ocupa un spatiu folositor ori doneaza-le persoanelor mai putin norocoase. 
 
Eficientizeaza-ti spatiul. Atunci cand nu ai prea mult loc la dispozitie, incearca sa iti grupezi hainele in functie de sezon. Nu iti aglomera dulapul cu puloverele groase de iarna, daca acum nu mai este nevoie sa le porti. Fa loc rochitelor si pantalonilor subtiri de  primavara si de vara, in timp ce hainele mai groase de toamna si iarna, depoziteaza-le in alte locrui. De exemplu, poti folosi cutii pe care se le pozitionezi sub pat ori deasupra sifonierului, in care sa iti pastrezi hainele bine impachetate. Gandeste-te ca, facand acest lucru, vei economisi si timp atunci cand iti cauti cu ce sa te imbraci deoarece nu va mai fi o mare aglomeratie de haine. 
 
Depoziteaza-ti corect hainele. Asta inseamna sa separi hainele astfel incat, paltoanele, pantalonii ori rochiile pe care le folosesti mai rar sa nu fie chiar la mana ta sa te incurce. Agata la indemana umerase cu tricouri, camasi, sacouri, obiecte pe care le porti zilnic. De asemenea poti incerca sa le asezi in functie de culori deoarece asa vei vedea mult mai usor cu ce sa te imbraci. Vezi care sunt lucrurile care pot sta pe umerase, dar si lucrurile care se pot impaturi in spatiul ramas in dulap. 
 
Alege cu grija si umerasele. Verifica-ti umerasele si inlocuieste-le pe cele prea mari care iti ocupa mult spatiu. Tipul de umerase este un criteriu foarte important de care trebuie sa tii cont deoarece umerasul corect construit te poate ajuta sa iti pastrezi cat mai bine hainele. De asmenea, verifica si daca ai umerase goale, care iti ocupa spatiul degeaba.
 
Nu iti aglomera sifonierul si cu accesorii. Gentile, bijuteriile ori alte accesorii nu ar trebui sa stea in sifonier, mai ales daca nu ai un loc special pentru ele. Pentru a nu-ti aglomera dulapul foloseste carlige pe care sa le montezi in interiorul usilor, acolo unde poti agata genti, esarfe, dar si altele. Pentru bijuterii, incearca sa iti cumperi cutii ori cosulete, in care sa le depozitezi. Vei stii intotdeauna unde le-ai lasat si iti va fi mult mai usor sa le vezi si sa le porti. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0