Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 Culori pe care sa le porti de Craciun

de Camelia Diaconu la 2018-12-07
4 Culori pe care sa le porti de Craciun
Daca esti pasionata de fashion, atunci trebuie sa stii ca anul acesta de Craciun NU se mai poarta albul. Daca te-ai obisnuit cu culori banale, ei bine, in acest an vei iesi in evidenta cu patru dintre cele mai aprinse culori. Iata care sunt acestea.


Chiar daca ai fi spus ca albul este ideal pentru Craciun deoarece exprima puritate si poate fi usor asociat cu iarna, in acest an sunt la moda culorile tari. Culorile care ies in evidenta si care ne ajuta sa ne facem remaracte fara prea mult efort. Asa ca, daca iti doresti sa fii la moda in acest an de sarbatori, indrazneste sa porti una dintre urmatoarele culori:
 
Rosu visiniu. O nuanta placuta, calda si care este ideala pentru sarbatorile de iarna. Rosul visiniu te poate scoate usor in evidenta indiferent de articolul vestimentar pe care alegi sa il porti. Poti incerca cizme, pantaloni, rochii, camasi si bineinteles accesorii. Visiniul se asorteaza foarte usor cu nuante de bej, maro, gri inchis sau deschis.
 
Ciocolatiu. Daca esti femeia conservatoare care ramane fidela culorilor inchise, atunci renunta la banaulul negru si alege ciocolatiu inchis. Este o nuanta care nu iese in evidenta la o prima vedere, mai ales daca esti o persoana timida si nu iti doresti acest lucru, insa este o nuanta calda care se asorteaza usor. Poate fi purtata pentru un palton, pantaloni, fuste sau rochii in combinatie cu nuante de galben, crem si bineinteles negru. Este ideala pentru zilele friguroase de iarna.
 
Galben. Cand simti ca ai o zi buna si esti plina de energie, poarta galbenul zafir. Este o nuanta care te umple de optimism si care te incarca cu pofta de viata. Pentru zilele de Craciun este perfecta deoarece se asorteaza foarte usor cu alte nuante de iarna precum crem, aramiu sau ciocolatiu, bej sau gri. Incearca un palton galben si vei straluci cu adevarat in ziua de sarbatoare.
 
Gri piatra. Am tot adus in discutie griul ca se poate asorta foarte usor cu alte culori. Iata ca a venit si randul lui sa fie scos in evidenta. Griul este o culoare ideala pentru tinutele elegante si mai ales pentru cele office. Este o culoare potrivita pentru femeilemature, dar si pentru pasionatele de moda care isi doresc sa lase in urma lor un aer misterios. Griul este o nuanta versatila care se poate asorta foarte usor. Se potriveste cu o multime de culori tari precum rosul sau galbenul, dar si cu culori simple fara prea mult efect precum albul sau negrul. Este ideal pentru costumele masculine,pentru pantaloni si sacouri, dar si pentru rochii sau fuste tip creion.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0