Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti gestionezi sentimentele de furie

de Sunt Fericita la 2019-08-29
Cum sa iti gestionezi sentimentele de furie
Sentimentul de furie intervine in momentul in care te afli in incapacitatea de a obtine un lucru ori de a-ti atinge un obiectiv. De ce sa nu iti controlezi aceste sentimente de furie si sa fii o persoana mai eficienta? Iata cateva trucuri simple care te vor ajuta sa te controloezi si sa iti duci activitatea la bun sfarsit!


Daca au ajuns sa te deranjeze orice activitati din jur si sa iti pierzi concentrarea, atunci inseamna ca te inunda valuri de furie. De aici si pana la a arunca vorbe grele mai este doar un pas, iar actiunile tale necontrolate ar putea ranii oamenii nevnovati din jurul tau. Activitatile pe care le auzi sau le vezi in jur nu trebuie sa iti declanseze o criza de furie, ci mai degraba trebuie sa te ajute sa te debarasezi de stresul cotidian. Chiar daca iti ceri scuze dupa cele intamplate, cel mai bine ar fi sa inveti sa iti stapanesti aceste crize de furie. Iata ce poti face:
 
Iesi din discutie. Daca te afli intr-o discutie care ti-ar putea provoca o criza de furie, cel mai bine ar fi sa parasesti discutia. Indiferent de subiectul discutiei, evita sa vorbesti in contradictoriu ori sa te certi pentru un subiect minor. Paraseste discutia ori incaperea care iti provoaca stari de nervozitate.
 
Calmeaza-te singur. Nimeni nu te poate ajuta mai bine decat tine sa te calmezi. In momentul in care simti ca te enervezi, gandeste-te care este scopul tau cu adevarat. Ce iti doresti, care este principala ta preocupare, cum iti doresti sa fie actiunile din jurul tau? In momentul in care iti vei aminti de adevaratele preocupari, vei reusi sa te detasezi si sa eviti o criza de furie.
 
Gaseste o alternativa. Daca o situatie nu mai are rezolvare si risti sa te enervezi, atunci gandeste-te la optiuni alternative care te pot ajuta sa iti atingi obiectivele. Cum ai putea face lucrurile diferit pentru a putea obtine ceea ce iti doresti? Gandeste-te la ceva relaxant, ascuta muzica in casti, mergi in alta camera si fa ceva care te relaxeaza, poate cateva exercitii de respiratie ori de yoga. 
 
Gestioneaza-ti crizele de furie. Oricat de mult am incerca sa tinem sub control, sunt situatii care pot duce la furie in mod inevitabil. Nu este nimic gresit sa te enervezi din cand in cand, dar nu este indicat ca aceste crize de furie sa te streseze peste masura si sa iti afecteze starea de sanatate. Incearca sa iei o pauza scurta si sa iti amintesti care au fost momentele care te-au facut sa devi furioasa. Care au fost factorii care au declasat aceste momente de stres si incearca sa eviti pe viitor aceste actiuni. Incearca sa renunti la subiectele sensibile care ti-ar putea face rau si sa tii o evidenta a episoadelor de furie anterioare.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0