Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa iti vopsesti parul ca sa fii in tendintele anului 2018

de Camelia Diaconu la 2018-04-25
Cum sa iti vopsesti parul ca sa fii in tendintele anului 2018
Esti o persoana indrazneata si ai decis sa iti vopsesti parul intr-o culoare exploziva, care sa te evidentieze si sa iti puna in valoare trasaturile? Ei bine, trebuie sa stii ca nuantele de roscat sunt in mare trend si in anul 2018 si, daca esti adepta schimbarilor vizibile, trebuie sa incerci una dintre urmatoarele nuante!


Roscatul nu este o culoare de par pe care o poate purta oricine. Este o nuanta pretentioasa, care trebuie sa vina in completarea personalitatii tale puternice, dar si sa se potriveasca cu nuanta tenului si a corpului tau. Indiferent ca vorbim despre nuantele mai inchise sau mai deschise de roscat, iata care sunt culorile anului 2018!
 
Roscat cupru. Este o culoare indrazneata, care iti evidentiaza trasaturile fetei si care intotdeauna ramane in tendinte. Se obtine destul de greu pentru ca este o nuanta puternica, vibranta si, de asemenea, se intretine cu mai multa grija fata de orice alte nuante. Nuanta de roscat cupru isi poate pierde din intensitate si destul de repede, dupa mai multe spalari, tocmai din acest motiv, trebuie sa iti asumi faptul ca este necesar sa o revizuiesti des.
 
Roscat scortisoara. Este o nuanta care seamana mult cu nuanta scortisoarei pe care o folosim si in tratamentele de infrumusetare, dar si in preparatele culinare de acolo si inspiratia numelui. Nu este atat de dificil de purtat, persoanele cu tenul caramiziu fiind cele mai indicate sa se vopseasca in aceasta nuanta Nu se intretine greu si merita sa o incerci, pentru ca se afla printre tendintele anului 2018.
 
Caramiziu. Este o nuanta care se incadreaza intre castaniu si roscat natural si se potriveste foarte bine cu tenul deschis la culoare. Daca iti doresti sa iesi in evidenta in acest an, atunci cu siguranta o vei face cu aceasta nuanta de roscat caramiziu.
 
Rosu burgund. Este o nuanta puternica si destinata femeilor indraznete, care isi doresc sa exprime eleganta, feminitate, dar si o doza din femeia puternica si independenta. Este in tendinte anul acesta si o poti vedea pe toate retelele de socializare, pentru ca majoritatea vedetelor deja au adoptat-o. 
 
Roscat ombre. Nu doar cu nuantele de blond se poate face renumitul ombre. Cu nuante de roscat, care se accentueaza gradual, poti obtine un look spectaculos. Poti incerca cu o nuanta mai deschisa la radacina, iar in timp ce mergi spre varfuri, incerci nuante din ce in ce mai deschise
 
Nu uita faptul ca parul vopsit are nevoie de o ingrijire speciala. Tocmai din acest motiv, foloseste sampon pentru par vopsit, balsam din aceeasi gama, dar fa-ti si in mod regulat masti si tratamente, care sa iti intareasca si sa iti protejeze firul de par. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0