1. Puteti reduce substantial sarea din conservele de legume, ton sau pui daca le desfaceti si le treceti printr-un jet de apa. Cantitatea de sodiu din ele se va diminua cu 40%.
2. Trageti la tigaie legumele in cateva linguri de ulei, suc de lamaie, putina sare si un praf de piper. Prajti-le 15-20 de minute, timp in care adaugati condimente si amestecati continuu.
3. Inlocuiti sarea din omleta cu cimbru si va fi destul de aromata, astfel incat sa nu mai aiba nevoie de niciun alt condiment.
4. Reduceti condimentele din taco. In cazul cutiilor de semipreparate de taco, puneti doar jumatate din condimentele din cutie si completati cu pudra de chili, pudra de ceapa si chimion.
5. Folositi sos de spaghete mai putin sarat. Luati doua borcane cu sos de spaghete, unul cu cantitatea de sare cu care sunteti obisnuiti, altul, mai putin sarat. Faceti un amestec din cele doua, reducand in timp cantitatea de sos sarat.
6. Indulciti-va micul dejun adaugand fructe uscate in cerealele pe care le mancati.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!