Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum se poarta corect o geaca de blugi: 5 tips & tricks de la stilisti*

de Sunt Fericita la 2019-10-31
Cum se poarta corect o geaca de blugi: 5 tips & tricks de la stilisti*
Jacheta din denim este o piesa vestimentara clasica, pe care orice femeie ar trebui sa o aiba in garderoba. Fie ca este primavara, fie ca este toamna, geaca de blugi poate fi integrata in zeci de tinute diferite. De multe ori, geaca din denim reprezinta piesa de rezistenta a unui outfit, oferind acel look cool si relaxat sau, dimpotriva, glam si sofisticat.


Daca ai nevoie de inspiratie pentru tinutele tale, venim in ajutorul tau cu cateva idei esentiale de purtare a jachetei de blugi. Iata, asadar, care sunt acestea:

1. Geaca de blugi + rochie = combinatia ideala

Specialistii in fashion au abordat acest look de milioane de ori, caci functioneaza perfect si este extrem de simplu de realizat.

Nu ai nevoie decat de jacheta ta din denim si o rochie potrivita anotimpului. De exemplu, pe timp de vara, poti combina jacheta scurta din blugi cu o rochie de lungime medie, iar toamna poti opta pentru o rochie lunga si o geaca oversized.

Daca vrei sa abordezi acest look, tine cont de proportii si evita estomparea siluetei. Daca rochia este mai larga, adauga o curea in talie sau poarta o geaca de blugi cambrata.

2. Poart-o alaturi de alte piese din denim

Desi poate parea ciudat, acest truc functioneaza de fiecare data. Expertii adora straturile din denim purtate in aceeasi tinuta, mai ales atunci cand texturile si nuantele sunt potrivite corect.

De exemplu, daca detii o geaca de blugi oversized, intr-o nuanta deschisa, o poti combina cu o pereche de jeansi skinny, pana deasupra gleznei, cu cateva tonuri mai inchisi. Opteaza pentru o pereche de sandale cu toc subtire, o geanta plic si o pereche de cercei rotunzi - astfel, aparitia ta va fi una stylish.

3. Fii indrazneata si poarta o geaca din denim colorat

Cine spune ca toate gecile de blugi trebuie sa fie albastre? In prezent, pe piata exista o multime de variante colorate, in nuante aprinse, pastelate sau mai subtile. Asadar, este imposibil sa nu gasesti o piesa pe gustul tau!

Daca iti plac hainele deosebite, gasesti geci de dama ieftine pe evernisaj.ro, de unde poti comanda online. Poarta jacheta colorata alaturi de alte piese in aceleasi tonuri si subtonuri, pentru un look unitar, demn de o adevarata fashionista!

4. Combina geaca de blugi cu pantalonii sau fusta de piele

Acest look poate deveni fie unul casual, fie unul elegant, in functie de ceea ce iti doresti.

Daca esti genul de femeie cu un program foarte incarcat, care face zeci de drumuri intr-o singura zi, opteaza pentru varianta casual, cu jacheta din denim, pantaloni din piele, o camasa sau un tricou alb si incaltari fara toc.

In cazul in care vrei sa adaugi un twist elegant, inlocuieste pantofii sport cu o pereche de stiletto tot din piele, adauga bijuterii de seara si un ruj rosu. Daca adori fustele, poarta cu incredere una din piele ecologica, mata sau lucioasa. Vei straluci in orice context!

5. Poarta jacheta neagra din denim si jeansi albi

Acest combo este extrem de stylish si confortabil, fiind perfect pentru o zi de weekend, o plimbare prin oras sau o sesiune de shopping.

Alege o geaca din denim negru, cu nasturi argintii. Daca esti mignona, opteaza pentru o jacheta stil crop top, pana in dreptul soldurilor. Daca esti inalta, poti merge la sigur cu o geaca oversized, careia sa ii sufleci manecile.

Adauga o pereche de blugi albi, skinny sau cu croiala dreapta, apoi finiseaza outfitul cu o pereche de tenisi clasici si un tricou cu print.


Geaca din blugi este extrem de versatila, putand fi purtata in numeroase combinatii. Experimenteaza combinatiile de mai sus si apoi defineste-ti propriul stil!

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0