Ingrediente (8 portii)
100 g zahar
100 g ciocolata neagra
30 g pudra de cacao
300 ml smantana dulce
6 oua, separate
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport
Lucrarea tiparita "Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare - Educatie Fizica si Sport" este rodul unei experiente deosebite de aproape 25 de ani la catedra pe terenul sau in sala de sport la antrenament ca manager scolar profesor metodist expert formator in cadrul proiectului CRED sau diriginte a dlui profesor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
2 linguri faina
2 linguri lapte
1. Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se pregateste o tava pentru rulouri care va fi unsa cu unt. Se tapeteaza apoi cu hartie de copt.
2. Se mixeaza intr-un bol galbenusurile cu zaharul. Se adauga pudra de cacao si faina, dupa care se toarna ciocolata topita la bain-marie si laptele. Se amesteca bine. Intr-un bol separat se bat albusurile spuma.
3. Se toarna jumatate din compozitie peste spuma de oua si se amesteca constant, apoi si cealalta jumatate. Se rastoarna mixtura in tava pregatita si se niveleaza suprafata.
4. Se lasa la cuptor 10-12 minute. Cand s-a racit, se scoate pe un prosop umed si se ruleaza. Se lasa rulata 5 minute, dupa care se ruleaza inapoi.
5. Pentru crema, se amesteca intr-un bol, cu ajutorul unui mixer, smantana dulce pana cand se obtine frisca. Se toarna peste blat si se intinde bine, lasand 3 cm distanta pana la margini. Se ruleaza incet prajitura.
6. Se serveste cu capsune.
Pofta buna!
Pofta buna!
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.56
din 5
- 8 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!