Ingrediente (8 portii)
100 g zahar
100 g ciocolata neagra
30 g pudra de cacao
300 ml smantana dulce
6 oua, separate
2 linguri faina
2 linguri lapte
1. Se incalzeste cuptorul la 180°C. Se pregateste o tava pentru rulouri care va fi unsa cu unt. Se tapeteaza apoi cu hartie de copt.
2. Se mixeaza intr-un bol galbenusurile cu zaharul. Se adauga pudra de cacao si faina, dupa care se toarna ciocolata topita la bain-marie si laptele. Se amesteca bine. Intr-un bol separat se bat albusurile spuma.
3. Se toarna jumatate din compozitie peste spuma de oua si se amesteca constant, apoi si cealalta jumatate. Se rastoarna mixtura in tava pregatita si se niveleaza suprafata.
4. Se lasa la cuptor 10-12 minute. Cand s-a racit, se scoate pe un prosop umed si se ruleaza. Se lasa rulata 5 minute, dupa care se ruleaza inapoi.
5. Pentru crema, se amesteca intr-un bol, cu ajutorul unui mixer, smantana dulce pana cand se obtine frisca. Se toarna peste blat si se intinde bine, lasand 3 cm distanta pana la margini. Se ruleaza incet prajitura.
6. Se serveste cu capsune.
Pofta buna!
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
