Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Design interior in stil toscan

Design interior in stil toscan
Stilul toscan este un stil primitor, cald, rustic. Denumirea acestui stil decorativ provine de la regiunea Toscana, din centrul Italiei, tinut care i-a inspirat pe marii pictori italieni.


Interioarele decorate in stil toscan ofera un cadru rustic, scaldat de soare, caracterizat prin cateva elemente definitorii: pardoseala din piatra si mobilier simplu.
Piesele de mobilier variaza de la stilul rustic sau folk pana la cel clasic, cu elemente realizate manual. Incrustarea si poleirea sunt alte caracteristici ale mobilei toscane. Culorile predominante sunt maro, ocru, galben, rosu inchis, verde, albastru inchis.

Mobila trebuie sa se potriveasca perfect in camera, intr-un mod echilibrat si armonios. Nimic nu trebuie sa fie prea mare sau prea mic pentru spatiu.
Peretii toscani au diverse nuante de galben, dar si portocaliu, verde, crem sau visiniu. Tavanul este rustic, cu grinzi de lemn. Pentru a defini interiorul si pentru a da o latura istorica a camerei decorate, se pot implemente ornamente din gips.
Peretii pot fi decorati cu tablouri pictate in ulei cu fructe sau flori ori cu farfurii decorative.
Acest stil abordeaza si elemente decorative precum arcade sau coloane realizate din marmura. Pentru pardoseli se pot folosi placi de teracota, piatra mozaicata, lemn sau marmura.
Din accesoriile care completeaza decorul fac parte sfesnice cu suporturi metalice ce reamintesc de tema rustica si obiecte din ceramica pictate.


Bucataria toscana este decorata cu mozaicuri sau picturi pe ceramica, ceasuri de fier forjat. Elementul central il constituie tigaile atarnate si hotele rustice din piatra.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre design interior

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mobilier

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0