Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Amenajarea locuintei: de ce sa optezi pentru usi culisante cu geam termoizolant?

de Sunt Fericita la 2022-10-13
Amenajarea locuintei: de ce sa optezi pentru usi culisante cu geam termoizolant?
Pentru a-ti transforma casa intr-un loc cat mai placut si confortabil, va trebui sa tii cont de fiecare aspect in parte, de la mobila pana la alegerea unor usi potrivite pentru fiecare camera. In anumite incaperi, poti opta pentru un aer ceva mai modern si poti face o alegere mai putin conventionala - usi culisante din sticla.


Usile culisante pot fi formate din doua panouri de sticla, dintre care ambele sau doar unul singur poate fi mobil, asezate pe doua sine aflate intr-un plan paralel. Acestea pot fi dotate cu geam termoizolant, astfel incat confortul din interiorul incaperii sa nu aiba de suferit. Iata de ce ar merita sa instalezi cel putin o usa culisanta din PVC cu geam termopan.

Ai mai mult spatiu in locuinta

O usa cu sistem de deschidere culisant are din start un avantaj major fata de usile cu deschidere oscilanta, si anume faptul ca ocupa mult mai putin spatiu in interiorul incaperilor. Asadar, pentru camerele mai mici, astfel de usi pot fi o alegere grozava. Ele te vor ajuta sa castigi spatiu pretios si sa amenajezi locurile fara sa le aglomerezi.
 
Chiar si daca nu duci lipsa de spatiu, astfel de usi pot fi ingenioase in momentul aranjarii mobilei si a decoratiunilor. Atunci cand nu mai este nevoie sa lasi loc liber pentru deschiderea usii, ai o mai mare libertate de amenajare si poti opta pentru alegeri mai indraznete din punct de vedere al mobilierului.

Castigi mai multa lumina
 
O locuinta intunecata nu este tocmai cel mai placut loc in care sa-ti petreci timpul. Tocmai de aceea, alegerea usilor culisante va fi de mare ajutor. Acestea vor ajuta la un aspect mult mai luminos al incaperilor si chiar vor putea contribui la marirea vizuala a acestora. Este recunoscut faptul ca o suprafata vitrata (suprafata acoperita de sticla) mai mare poate avea un astfel de efect.
 
Nu este obligatoriu ca usile culisante sa fie catre exterior pentru a obtine camere mai luminoase. Chiar si daca acestea despart doua incaperi, tot vor permite trecerea luminii si vor insenina aspectul locuintei.

Beneficiezi de proprietati energetice la fel ca in cazul altor usi
 
O usa cu sistem de inchidere diferit de cel clasic poate parea o alegere mai putin inspirata din punct de vedere al confortului termic si al consumului de energie. Insa, dotarea cu profil PVC si geam termoizolant poate fi asociata cu un transfer minim de caldura. Asadar, nu va trebui sa iti faci griji ca va fi mai frig in interior.
 
In plus, trebuie mentionat faptul ca usile culisante se pot inchide etans. Deoarece acestea sunt plasate pe o sina in plan paralel, nu se formeaza spatii prin care sa poata patrunde aerul rece sau sa iasa aerul cald. 
 
Usile culisante cu geam termoizolant nu sunt doar o alegere plina de stil, ci si una practica. Daca iti doresti sa economisesti spatiu, sa ai incaperi mai luminoase fara sa trebuiasca sa platesti mult la intretinere, atunci poti lua in considerare instalarea unor astfel de usi in locuinta ta. Nu in ultimul rand, vei avea o casa mult mai moderna. Alege acum usi culisante si transforma radical aspectul casei tale!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre usi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre design interior

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0