Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 stiluri de amenajare a locuintei in trend in primavara 2016

de Sunt Fericita la 2016-03-09
4 stiluri de amenajare a locuintei in trend in primavara 2016
Reinventarea spatiului de locuit aduce o noua stare de spirit celor care detin o locuinta, fie ca vorbim de schimbarea unor decoratiuni, sau chiar de o reamenajare integrala.


Tocmai din acest motiv, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, propune patru noi stiluri de amenajare care urmeaza cele mai noi tendinte in design interior si pot aduce o schimbare in locuinta. In plus, orientarea catre viata in familie si cresterea valorii propriului camin se reflecta in noile stiluri, ce pun accent pe calitatea vietii, confort si simplitate.

“Indiferent daca este vorba de culori noi, in tendinte, de forme care aduc natura mai aproape de casa sau de texturi deosebite, inspirationale, noile stiluri de amenajare pe care le propunem pentru acest sezon au rolul de a aduce o schimbare nu doar in locuinta, ci si in starea de spirit. De la pretios si reconfortant, la libertate si liniste, cele patru idei produse de noi definesc, de fapt, emotii”, a declarat Mugurel–Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

Specialistii recomanda 4 stiluri de amenajare in trend in 2016, privind  culorilor peretilor, nuantelor si texturii covoarelor, perdelelor sau ale altor accesorii care nu trebuie sa lipseasca din locuinta, pentru a-i da viata:

Graphic Style – Geometria, la ea acasa



Primul stil propus de Hornbach pentru acest sezon, Graphic Style, aduce geometria mai aproape de confortul necesar intr-o locuinta. Linii verticale si orizontale, precum si unghiurile de 90° fac parte din formula de design a acestui stil. Aceasta idee de ambianta este dominata de nuante uni de gri, ce sunt inveselite de accente de culoare precum rosu aprins (Chili Pepper) si albastru (Zenith Blue).

Cand vine vorba de texturi, metalul si lemnul se intalnesc in decoruri si mobilier si, impreuna, creeaza o ambianta prietenoasa si tinereasca in acelasi timp. Formele geormetrice nu lipsesc nici ele. Romburi, cercuri, patrate sau zig-zag-uri sunt cuprinse in micile detalii si, alaturi de contrastele puternice, alcatuiesc formula de succes a acestui stil care se potriveste, astfel, de minune celor pasionati de tehnologie.

Botanic Spirit – Acasa, sau in natura?

Natura este elementul care incarca pozitiv, care ofera o stare de bine si de libertate. Tocmai acesta este motivul pentru care specialistii Hornbach propun stilul Botanic Spirit ce duce locuitorii casei in natura.
Culorile proaspete ale frunzelor, ale fructelor, arbustilor sau stepei, precum si ornamentele cu frunze mari asigura o ambianta naturala. Peretii verzi si modelele de plante contribuie suplimentar la obtinerea acestei atmosfere. In mod clar, nuantele dominante sunt cele inspirate din natura – kaki, forest green si golden moss – dar nu lipsesc nici accentele care sparg orice urma de monotonie – albastru sau rosu.



Miami Beach – Relaxare si idila

Lumea animata si pastelata a apei, nisipului, impreuna cu amintirea idilelor de-o vara dau tuturor sentimentul de bucurie pura. Iar stilul Miami Beach are rolul de a transforma locuinta in acest loc in care vacanta pare sa persiste si se adreseaza mai ales tinerilor si persoanelor ce pastreaza anii tineretii in suflet.

Noua idee de amenajare propusa de Hornbach este desprinsa parca din anii ’50 datorita modelelor grafice cu buline, palmieri, valuri. Culorile de vara au si ele rolul de a mentine relaxarea la cote maxime. De la nuante de roz flamingo, de azur sau galben, toate sustinute de mult alb, tin vara permanent in casa.



The New  Chic – Farmec si modestie pretioasa

Motto-ul stilului The New Chic spune totul! Farmec si modestie pretioasa, culori elegante, materiale stralucitoare si suprafete perlate alcatuiesc un tot unitar. Nuante metalice, covoare albe, carouri elegante si mobilier in tonuri aurii asigura o ambianta opulenta pentru persoanele cu gusturi fine. Nimic nu pare sa lipseasca dintr-o locuinta astfel amenajata! Si cine nu si-ar dori sa traiasca intr-o stare permanenta de belsug, in care motto-ul este „Glamour si modestie pretioasa“?

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.97 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre amenajari interioare

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0