Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Curatenie in deplina libertate: Descopera aspiratoarele verticale Miele!

de Sunt Fericita la 2023-01-16
Curatenie in deplina libertate: Descopera aspiratoarele verticale Miele!
Aspiratorul fara fir devine din ce in ce mai popular, acesta punand la dispozitia utilizatorilor numeroase beneficii practice si rapide! Vei gasi in magazinele fizice si online modele diverse, cu functii moderne si puternice, cat si palete cromatice versatile, potrivite pentru orice design interior pe care-l ai in locuinta!


Comanda un aspirator fara fir de pe shop.miele.ro si descopera toate functiile moderne pe care ti le pune la dispozitie. In plus, afla din acest articol care sunt avantajele oferite de un aspirator vertical fara fir si cum te bucuri de mai mult timp liber!
 
Avantajele aspiratorului vertical
 
  • Mobilitate excelenta. Aspiratoarele verticale fara fir ofera libertate deplina atunci cand vrei sa cureti de praf pardoselile si nu numai, putand fi manevrate eficient chiar si in locurile greu de accesat.
  • Sistem fara fir. Principalul avantaj al aspiratorului vertical este lipsa cablului de alimentare. Nu vei mai fi nevoit sa te opresti din aspirat pentru a muta cablul dintr-o priza intr-alta.
  • Usor de utilizat. Un aspirator vertical este adesea mai usor decat unul conventional, asadar va putea fi folosit de toate persoanele din locuinta, fie acestea copii sau persoane in varsta.
  • Economisesti energie electrica. Deoarece folosesti un aspirator vertical fara fir, pe baza de baterie, acesta va consuma energie electrica doar atunci cand este la incarcat.
  • Performanta crescuta. Aspiratoarele fara fir sunt puternice, aspirand fara probleme chiar si parul animalelor de companie.
  • Versatilitate in aspirare. Aspiratorul vertical poate fi utilizat cu usurinta de pe-o suprafata pe alta: pe de mocheta pe gresie sau de pe parchet pe covor cu peri lungi. 
 
Caracteristicile unui aspirator vertical
  • Puterea de aspirare. Contrar celor auzite, aspiratoarele verticale pun la dispozitia utilizatorilor o putere de aspirare potrivita, indiferent de gradul de praf si alte reziduuri regasite pe pardoseli. Un aspirator puternic poate cuprinde intre 1500 si 2500W.
  • Nivelul de zgomot. Aspiratoarele verticale sunt adesea silentioase, bucurandu-te astfel de un ambient placut si primitor chiar si atunci cand faci curat in locuinta.
  • Filtrele. Printre cele mai populare filtre sunt cele de tip HEPA - fiind excelente mai ales pentru persoanele cu predispozitie la alergii.
  • Capacitatea de colectare. In functie de dimensiunea locuintei tale este indicat sa optezi pentru un recipient de colectare potrivit, fie intre 1-4 litri, intre 4-8 litri sau chiar mai mult.
  • Functii si accesorii suplimentare - pentru a putea face curat pe toate suprafetele din casa, in special in zonele greu de accesat: intre elementii caloriferului, in colturile camerei etc., vei avea nevoie de anumite accesorii de aspirare.
 
Aspirator fara fir Triflex HX1 Power - SMUL5

Daca esti in cautarea unui aspirator de nadejde pentru curatarea pardoselilor din locuinta, cat si canapelelor si altor locuri unde se poate aseza praful, atunci orienteaza-te catre un model modern, cu functii pentru toate cerintele. Opteaza pentru Triflex HX1 Power - SMUL5 ce ofera durata maxima de functionare si baterie suplimentara Li-ion. 
 
Modelul pune la dispozitia ta confort sporit datorita modului flexibil de aspirare. Are, totodata, un design 3-in-1, aspiratorul adaptandu-se oricarei nevoi. Poate fi depozitat pe perete, pentru a economi spatiu in locuinta. Aspiratorul vertical ofera filtru igienic si golire rapida.
 
Dupa cum ai observat, aspiratoarele verticale fara fir ofera numeroase avantaje, astfel incat sa te bucuri de mai mult timp liber alaturi de persoanele dragi tie sau in compania activitatilor favorite. Tine cont de sfaturile, criteriile de selectie si beneficii si investeste in aspiratorul potrivit pentru tine si casa ta! 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aspirator

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0