Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Digitalizarea: Cea mai sigura metoda pentru viitorul afacerii tale

de Sunt Fericita la 2020-11-27
Digitalizarea: Cea mai sigura metoda pentru viitorul afacerii tale
Digitalizarea afacerii reprezinta integrarea tehnologiei in cadrul unei companii, cu scopul stocarii datelor, imbunatatirii fluxului de informatii intre departamente si automatizarii tuturor operatiunilor. Toate firmele de succes utilizeaza, in prezent, tehnologia si inteligenta artificiala pentru desfasurarea tuturor activitatilor.


Acest lucru este posibil prin implementarea unor softuri speciale pentru business, cum ar fi sistemul ERP, CRM, programul de salarizare, programul de facturare sau cel de task management. Nu degeaba au devenit atat de populare. Iata de ce este digitalizarea cea mai sigura metoda pentru viitorul afacerii tale. 

Asigura o buna comunicare intre angajati

Un soft de gestiune a afacerii asigura o colaborare mult mai buna in cadrul firmei si imbunatateste munca de echipa. In loc sa te deplasezi de la un birou la altul sau sa apelezi telefonic fiecare angajat, transmiti informatiile prin cateva clickuri. Spre exemplu, o aplicatie de task management te ajuta sa distribui mai usor sarcinile pentru fiecare angajat, iar acestia vad totul in timp real. Mai mult decat atat, un soft ERP, cel mai utilizat soft la nivel mondial, integreaza toate departamentele unei firme intr-o singura platforma. Acest lucru asigura o mai buna colaborare intre departamente. 

Imbunatateste mediul de lucru

In prezent, utilizarea tehnologiei este o activitate de rutina. Oamenii sunt invatati sa  rezolve sarcini obisnuite cu ajutorul telefonului sau sa tehnoredacteze, mai degraba, decat sa scrie de mana. Metodele invechite de lucru dintr-o firma nu mai sunt la fel de bine tolerate, intrucat creeaza un ritm lent de lucru. 

Asigura flexibilitate

Daca vorbim despre un soft care utilizeaza tehnologia cloud, inseamna ca toate datele firmei sunt accesibile de pe orice dispozitiv, de oriunde si in orice moment al zilei. Tehnologia cloud necesita doar o conexiune la internet, in timp ce alte softuri sunt limitate doar la cateva calculatoare pe care sunt instalate. Softurile care functioneaza in cloud asigura flexibilitate, ceea ce inseamna ca poti avea totul sub control in firma ta chiar si de acasa. Mai mult decat atat, un astfel de soft le permite angajatilor sa lucreze de acasa (remote).

Automatizeaza operatiuni repetitive

Probabil, cel mai mare avantaj al digitalizarii este faptul ca ii ajuta pe angajati sa efectueze mult mai rapid operatiuni repetitive si consumatoare de timp. Spre exemplu, un soft de facturare sau unul pentru contabilitate poate calcula, automat, datele financiare. De asemenea, digitalizarea ofera instrumente de raportare, statistica si analiza detaliata a activitatii dintr-o firma. In acelasi timp, angajatii se pot concentra pe realizarea sarcinilor mai importante.

Previne eroarea umana

Datorita faptului ca digitalizarea automatizeaza operatiuni repetitive, pot fi prevenite erorile umane. Greselile in realizarea facturilor, stocurilor, rapoartelor sau achizitiei de marfuri pot genera pierderi mari si pot afecta ritmul de lucru. Insa, inteligenta artificiala este special creata pentru a face totul perfect. 

Creste productivitatea si profitabilitatea

Digitalizarea operatiunilor de business ofera instrumente care faciliteaza efectuarea taskurilor si luarea deciziilor, ceea ce ajuta la cresterea productivitatii angajatilor. In acelasi timp, costurile sunt reduse prin reducerea erorilor si prin faptul ca activitatea firmei poate fi desfasurata de o echipa mai mica. Toate acestea duc, in final, la obtinerea unui profit mai mare. 

Ajuta la extinderea afacerii in online

Digitalizarea afacerii poate implica si digitalizarea produselor sau serviciilor. In prezent, toata lumea prefera achizitionarea produselor de pe internet, pentru ca este mult mai simplu si mai rapid decat daca ar merge, fizic, la un magazin. Pe de alta parte, un magazin fizic limiteaza vanzarile. Extinderea in online permite vanzarea produselor la nivel national si chiar international.

 Imbunatateste experienta clientilor

Datorita imbunatatirii ritmului de lucru, clientii pot fi serviti in timp util. De asemenea, unele softuri pun accentul pe preferintele clientilor, sugerandu-le cele mai potrivite produse. Mai mult decat atat, digitalizarea te ajuta sa notifici clientii cu privire la oferte sau produse noi, dar si sa obtii recenzii din partea acestora. Toate acestea ajuta la satisfacerea nevoilor clientilor si cresc gradul de loilizare.

Imbunatateste stocarea de date

Datele firmei pot fi stocate in baza de date din cadrul softului. In cazul softurilor in cloud, se utilizeaza servere online, deci, nu ai nevoie de dispozitive deosebite. De asemenea, un soft de gestiune a businessului asigura back-up pentru date si le protejeaza impotriva atacurilor cibernetice. Documentele pe hartie pot fi pierdute usor si sunt greu de accesat, spre deosebire de cele digitalizate.

 

Asadar, digitalizarea afacerii are multe avantaje pentru firma ta. Implementeaza solutii de software pentru a tine pasul cu competitia. Pe ciel.ro, gasesti toate softurile de care ai nevoie pentru o afacere de succes. 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0