Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand folosesti rujul rosu

de Camelia Diaconu la 2018-05-17
Sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand folosesti rujul rosu
Rujul rosu este cel mai de efect accesoriu pe care il poti purta atunci cand vrei sa te evidentiezi. Este trucul la care poti apela atunci cand iti doresti sa fii o femeie seducatoare, care sa atraga privirile celor din jur. Insa, ca orice alt accesoriu, si rujul, mai ales cel rosu, trebuie ales corect, in functie de mai multe detalii importante. Pentru a te asigura ca ai folosit corect rujul, iata ce trebuie sa stii!


Rujul rosu este un accesoriu, unul puternic, care poate atrage ca un magnet complimente din partea celor din jur, asa ca nu mai ai nevoie de alte detalii. Colierul sau cerceii mult prea voluminosi nu ar trebui sa ii mai porti atunci cand ai decis sa folosesti rujul rosu pentru buze. Te vei incarca prea mult, iar buzele nu vor mai fi in centrul atentiei. Asa ca, la orice eveniment de seara ai merge, incearca sa renunti la accesoriile mult prea voluminoase de la gat sau urechi si opteaza pentru un colier simplu, care sa straluceasca pe langa buzele rosii.
 
Cum iti alegi rujul rosu? Ei bine nu toate suntem purtatoarele unor buze pline de volum si cu o forma estetica bine conturata, asa ca, rujul rosu se alege si in functie de acest aspect. Buzele subtiri nu vor putea sa poarte o nuanta de ruj rosu mult prea inchis pentru ca, din punct de vedere optic, rujul le va subtia si mai mult. Alege nuante tot de rosu, dar mai deschis pentru ca te vor ajuta sa dai volum buzelor. 
 
Asigura-te ca ai un contrast perfect intre fond de ten si ruj. Rosul, in cominatie cu un fond de ten mult prea deschis, nu va da prea bine, din contra, te va face sa arati palida. Asadar, inainte de a purta rujul rosu, asigura-te ca ai tenul putin bronzat sau ca folosesti un fond de ten putin mai inchis. Un mic secret, rujul rosu pe un ten bronzat iti va deschide si nuanta dintilor, ii vei avea mai albi. 
 
Daca nu iti place rosul intens, atunci nu te teme sa apelezi la alte culori complementare. Daca nu iti doresti sa iesi atat de mult in evidenta, dar vrei sa porti o nuanta de ruj care sa iti defineasca personalitatea, atunci alege un ruj intr-o nuanta corai sau chiar spre roz. Sunt nuante naturale, cu ajutorul carora poti obtine un look spectaculos. Fii indrazneata si poarta un ruj intr-o culoare deschisa pe buze.
 
Contureaza-ti forma buzelor. Rujul rosu este mai pretentios, spre deosebire de alte nuante mai deschise. Atunci cand te decizi sa porti ruj rosu, asigura-te ca ti-ai conturat buzele inainte cu un creion de buze. Rolul acestuia este de a te ajuta sa iti conturezi mai bine forma buzelor si de a-ti usura tehnica de a te da cu ruj rosu. 
 
De asemenea, asigura-te ca ti-ai ales vestimentatia potrivita pentru un ruj rosu. De obicei, rujul rosu se poarta la evenimentele de seara, elegante. Tinuta trebuie sa fie pe masura atunci cand la nivelul tenului ai un machiaj impecabil. De regula, nu vei da niciodata gres cu un ruj rosu intens alaturi de o tinuta all black. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0