Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Donald si Melania Trump, confirmati cu Covid-19

de Sunt Fericita la 2020-10-02
Donald si Melania Trump, confirmati cu Covid-19
Cuplul prezidential american Donald si Melania Trump au fost confirmati cu Covid-19, conform anuntului facut chiar de locatarul de la Casa Alba.


"In aceasta seara, prima doamna si cu mine am fost testati pozitiv pentru Covid-19. Vom incepe carantina si procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta impreuna", a scris Trump.
 
Anuntul a venit la scurt timp dupa ce unul dintre principalii sai consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticat cu Covid-19.
 
A fost anuntat ca Donald si Melania au inceput „procesul de carantinare” in asteptarea rezultatelor propriilor teste.
 
Donald Trump, in varsta de 74 de ani, i-a spus joi lui Sean Hannity de la Fox News, dupa ce Hicks a fost diagnosticata cu Covid-19, ca el si prima doamna, in varsta de 50 de ani, au fost testati de asemenea.
 
Hick a calatorit de mai multe ori impreuna cu presedintele in ultima perioada, inclusiv la dezbaterea de marti, din Cleveland, si a fost vazuta miercuri urcand la bordul Marine One, alaturi de multi alti consilieri apropiati ai presedintelui SUA - Jared Kushner, Dan Scavino si Nicholas Luna - in conditiile in care niciunul nu purta masca.
 
Presedintele Donald Trump a recunoscut in februarie pericolul pandemiei de coronavirus intr-un interviu cu jurnalistul Bob Woodward si a recunoscut ca a minimalizat amenintarea intr-un interviu din martie, potrivit unei relatari din noua carte a lui Woodward. 
 
"Am vrut sa-i reduc din impact mereu. Nu vreau sa creez panica", a spus Trump pe 19 martie intr-o convorbire telefonica, potrivit unei inregistrari publicate pe site-ul The Washington Post. Cotidianul a obtinut o copie a cartii sale "Rage", care urmeaza sa fie lansata weekendul urmator. 
 
Trump a fost informat despre virus in ianuarie, potrivit lui Woodward. 
 
"Este o chestie mortala", i-a spus Trump lui Woodward la telefon pe 7 februarie. 
 
"Pur si simplu respiri aerul si asa se intampla", i-a spus Trump lui Woodward, potrivit Washington Post. "Si astfel, unul foarte inselator. Este foarte delicat. De asemenea, este mai letal decat chiar cea mai intensa gripa". 
 
Jurnalistul spune in carte ca lui Trump i-au fost prezentate avertismente cumplite in ianuarie despre virusul care urma sa duca la o pandemie mondiala in martie. 
 
"Aceasta va fi cea mai mare amenintare la adresa securitatii nationale cu care te confrunti in mandat", i-a spus consilierul Robert O’Brien lui Trump in 28 ianuarie, potrivit cartii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trump

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0