Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Durere emotionala - semne care arata ca esti ranita

de Sunt Fericita la 2018-11-08
Durere emotionala - semne care arata ca esti ranita
Fiecare femeie isi gestioneaza emotiile asa cum simte, insa sunt cazuri in care gesturile pe care le face o dau de gol ca este ranita emotional. O persoana ranita abordeaza situatiile cu mult diferit fata de oricine altcineva deoarece a mai trecut prin durere si isi doreste un scut de protectie. Iata care sunt semnele care te pot da de gol atunci cand esti ranita emotional.


Faci orice sa ramai ocupata. O persoana ranita nu isi doreste sa ramana singura niciodata, ba din contra, cauta tot felul de activitati pentru a ramane ocupata. Nu isi doreste sa se gandeasca la lucrurile care o deranjeaza si nici nu vrea sa faca ceva sa depaseasca acest disconfort. 
 
Nu ai un program de odihna. Programul de somn este extrem de schimbator, ba mai mult poate duce la o lipsa acuta de somn. Lipsa somnului apare in momentul in care ai tendinta de a sta noaptea sa te gandesti la problemele pe care le ai si sa te lupti cu gandurile din trecut.
 
Te gandesti prea mult la lucrurile pe care nu le poti schimba. Ai dezvoltat o adevarata obsesie pentru lucrurile negative si cele rele care ti s-au intamplat sau poate inca ti se mai intampla. Nu poti renunta la lucrurile care iti fac rau si nici nu poti accepta sa primesti in viata ta lucruri care iti fac bine. Ai tendinta de a complica prea mult lucrurile din viata ta, iar acest lucru nu face altceva decat sa te afunde mai rau in starea de depresie.
 
Analizezi prea mult lucrurile din jur. Din cauza faptului ca ai mai fost ranita in trecut, acum te-ai obisnuit sa analizezi totul prea mult. Uneori, chiar si cele mai mici lucruri la care renunti s-ar putea sa iti aduca un beneficiu in viata. O analiza mult prea amanuntita a lucrurilor nu te va face intotdeauna sa iei deciziile potrivite. Din cauza atentiei in detaliu nu ai curajul sa te gandesti la viitor, nu iti faci planuri si nu iti doresti sa ai dorinte pentru care sa lupti. Traiesti doar in prezent si primesti doar ce ti se ofera.
 
Plangi prea des. Orice cauza minora te face sa plangi. Te superi mult prea repede din lucuri nesemnificative, pe multe dintre ele alti oameni nici nu le iau in seama.  Pe masura ce inveti sa iti depasesti aceste frici si sa te vindeci de durerea emotionala vei invata ca lucrurile rele pot disparea din viata ta si poti sa mergi mai departe.
 
Intri in defensiva. Orice ti-ar spune oamenii din jur, incepi imediat sa te aperi. Nu accepti glumele sau criticile, te superi foarte repede si te consumi prea mult emotional. Te enerveaza oamenii din jur, ti-ai pierdut rabdarea si atentia pentru multe lucruri si nu poti empatiza cu multi oameni. Motivul principal este faptul ca inca mai treci prin durere, iar daca nu iti accepti conditia si nu incerci sa o depasesti, procesul de vindecare va fi unul extrem de dificil.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0