1/2 kg carne de vita
1/2 kg fasole
400 g sos de tomate
400 g rosii
usturoi si ceapa
1 cartof mai mare
2 ardei
frunze proaspete de oregano (la alegere)
Preparare:
Carnea de vita se spala si se taie in bucatele mai mici, dupa care se spala fasolea, si se curata cartofii. Carnea, fasolea, cartofii taiati marunt, ceapa, sosul de rosii si rosiile taiate in sferturi se pun la fiert. Spre sfarsit se adauga usturoiul pisat. Se poate servi cu frunze proaspete de oregano.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
