1/2 kg carne de vita
1/2 kg fasole
400 g sos de tomate
400 g rosii
usturoi si ceapa
1 cartof mai mare
2 ardei
frunze proaspete de oregano (la alegere)
Preparare:
Carnea de vita se spala si se taie in bucatele mai mici, dupa care se spala fasolea, si se curata cartofii. Carnea, fasolea, cartofii taiati marunt, ceapa, sosul de rosii si rosiile taiate in sferturi se pun la fiert. Spre sfarsit se adauga usturoiul pisat. Se poate servi cu frunze proaspete de oregano.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Strategia Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership
Strategia Business4Edu – Educatie cu mindset de leadership va ofera instrumente clare pentru a transforma procesul de invatare intr-o experienta mai placuta mai eficienta si mai relevanta pentru copii si pentru comunitatea scolara In acest moment lucrarea & 39;Strategie Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership& 39; este in curs...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii






























