1/2 kg carne de vita
1/2 kg fasole
400 g sos de tomate
400 g rosii
usturoi si ceapa
1 cartof mai mare
2 ardei
frunze proaspete de oregano (la alegere)
Preparare:
Carnea de vita se spala si se taie in bucatele mai mici, dupa care se spala fasolea, si se curata cartofii. Carnea, fasolea, cartofii taiati marunt, ceapa, sosul de rosii si rosiile taiate in sferturi se pun la fiert. Spre sfarsit se adauga usturoiul pisat. Se poate servi cu frunze proaspete de oregano.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.5
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!