1/2 kg carne de vita
1/2 kg fasole
400 g sos de tomate
400 g rosii
usturoi si ceapa
1 cartof mai mare
2 ardei
frunze proaspete de oregano (la alegere)
Preparare:
Carnea de vita se spala si se taie in bucatele mai mici, dupa care se spala fasolea, si se curata cartofii. Carnea, fasolea, cartofii taiati marunt, ceapa, sosul de rosii si rosiile taiate in sferturi se pun la fiert. Spre sfarsit se adauga usturoiul pisat. Se poate servi cu frunze proaspete de oregano.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.5
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!