Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Elemente universale ale garderobei barbatilor care pot fi utile pentru a crea o multime de stilizari

de Sunt Fericita la 2023-09-28
Elemente universale ale garderobei barbatilor care pot fi utile pentru a crea o multime de stilizari
Daca vrei sa ai un stil vestimentar variat si adaptat la diferite ocazii, nu este nevoie sa cumperi o multime de haine. Exista cateva elemente universale care pot fi combinate in moduri creative pentru a crea o multime de stilizari. Iti vom prezenta doua dintre aceste elemente si iti vom da cateva sfaturi despre cum sa le porti.


Gecile

Gecile sunt piese esentiale pentru garderoba oricarui barbat, mai ales in sezonul rece. Te protejeaza de frig si de vant, dar si iti confera un aspect elegant sau casual, in functie de model. Exista o varietate de geci, de la cele clasice din piele sau din lana, pana la cele sportive din nylon sau din fas si le poti alege de aici https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte/geci in functie de stilul personal, de culoarea si de materialul preferat. Pentru a le putea purta in diferite conditii meteorologice, ar trebui sa ai cel putin doua geci in garderoba: una mai groasa si una mai subtire.


Cum sa asortezi gecile cu alte haine?

Gecile pot fi asortate cu aproape orice tip de haine, atata timp cat respecti armonia cromatica si contrastul dintre texturi. De exemplu, poti purta o geaca din piele neagra cu o camasa alba si o pereche de blugi albastri, pentru un look rock-chic. Sau poti purta o geaca din lana gri cu un pulover rosu si o pereche de pantaloni kaki, pentru un look clasic si sofisticat. 


Pantofii

Pantofii sunt alt element universal al garderobei barbatilor, care pot face diferenta intre o tinuta banala si una remarcabila. Pantofii trebuie sa fie confortabili, de calitate si potriviti pentru evenimentul la care participi. Urmeaza linkul https://answear.ro/m/dr-martens si vei gasi pantofi pentru toate gusturile si pentru toate situatiile: de la cei eleganti din piele, pana la cei sportivi din material textil. Pentru a le putea schimba in functie de context, ar trebui ai cel putin trei perechi de pantofi in garderoba: una formala, una casual si una sport.


De ce sa alegi pantofii Dr. Martens?

Pantofii de aici https://answear.ro/m/dr-martens sunt o alegere excelenta pentru barbatii care vor sa se distinga prin stilul vestimentar. Au o istorie bogata si o reputatie recunoscuta in lumea modei. Desi au fost creati initial pentru muncitori, ulterior au fost adoptati de diferite subculturi si miscari sociale, cum ar fi punk, grunge sau hip-hop. Pantofii Dr. Martens se caracterizeaza prin talpa groasa si rezistenta, cusaturile galbene si forma rotunjita a varfului si pot fi purtati atat cu haine casual, cat si cu haine elegante, creand un contrast interesant.


Cum sa porti pantofii Dr. Martens?

Pantofii Dr. Martens pot fi purtati in multe moduri, in functie de preferintele personale. Poti opta pentru un look rebel si nonconformist, purtand pantofii Dr. Martens cu o pereche de blugi rupti, un tricou negru si o geaca din piele. Sau poti opta pentru un look modern si sofisticat, purtand pantofii Dr. Martens cu o pereche de pantaloni slim, o camasa alba si un sacou. 

In concluzie, aceste doua elementele universale ale garderobei barbatilor sunt piese care pot fi combinate in moduri diverse si care se potrivesc la diferite ocazii. Gecile si pantofii te ajuta sa creezi un stil vestimentar variat si adaptat la personalitatea ta, asa ca nu pot lipsi din garderoba ta!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0