- 1 piept pui;
- 1 ardei gras mare;
- 1-2 cepe;
- 200 gr iaurt;
- vegeta;
- sare, piper;
- rozmarin, oregano.
Cum se prepara:
Dezoseaza pieptul de pui si taie-l in cubulete mici. Amesteca pieptul de pui cu iaurt, vegeta, sare, piper, oregano si rozmarin si tine-l cateva ore la marinat.
In etapa a doua vei taia ardeiul si ceapa in cubulete mici si vei incepe sa infigi pe betele de frigarui preparatele in ordinea urmatoare: un cub de piept de pui, unul de ardei, unul de ceapa si tot asa cat iti permite spatiul.
Aseaza frigaruile pe gratar si lasa-le sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
