Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hai la plimbare! 3 modele de triciclete care potolesc pofta de aventura a micutului tau

de Sunt Fericita la 2021-07-29
Hai la plimbare! 3 modele de triciclete care potolesc pofta de aventura a micutului tau
Sezonul plimbarilor este in toi, astfel ca este un bun prilej sa analizezi ofertele la modelele de triciclete. Fara indoiala noua achizitie va reprezenta o bucurie pentru cel mic, dar si o usurare pentru parinti, avand in vedere ca este un inlocuitor de nadejde al caruciorului.


 
Nazdravanul tau va adora noua activitate in aer liber fiindca va dobandi mai multa independenta si isi va potoli si pofta de aventura. Exista o varietate mare de triciclete pe piata, asa ca vei avea de unde sa alegi modelul care sa se potriveasca pe nevoile si cerintele familiei. 
 
 
Iata in continuare ce modele de triciclete gasesti la Chicco si care sunt caracteristicile lor!
 
1. Tricicleta pentru copii multifunctionala QPlay Nova Air
Acest model de tricicleta pentru copii este considerat a fi produsul revolutionar al anului gratie dotarilor cu care vine la pachet. Pe langa designul unic si inovativ, tricicleta Qplay Nova Air are si o multime de functii practice binevenite. 
 
Pentru un nivel de comoditate ridicat, produsul este echipat cu suport de picioare pentru bebelusi, care este extrem de util atunci cand micutul nu ajunge la pedale. Pe masura ce va creste puiul tau, acest suport se poate indeparta, iar copilasul poate folosi suportul de picioare pliabil. Inca un beneficiu important este ca manerul auxiliar telescopic se ajusteaza corespunzator inaltimii parintelui astfel incat impingerea tricicletei sa fie cat mai placuta. 
 
La Chicco punem siguranta copilului pe primul loc, astfel ca tricicleta este echipata cu centura de siguranta in 5 puncte, prevenind astfel riscul ca cel mic sa alunece din ea. Cadrul de aluminiu garanteaza o greutate scazuta (doar 7,5 kg), dar si o rezistenta buna in timp, indiferent de conditiile meteo. Copertina cu protectie UV protejeaza copiii in timpul sezonului cald, cand razele soarelui sunt puternice. Mai mult de atat, tricicleta este dotata si cu functia roata libera, pedale cu functie anti-alunecare si frane duble pentru stationare sigura. 
 
Trebuie sa mai stii ca acest model nu necesita asamblare. Te poti bucura imediat de o plimbare in natura fiindca tricicleta este complet asamblata, nu necesita adaugarea sau indepartarea altor piese. 
 
si pe langa toate aceste beneficii pe care le are, tricicleta QPlay Nova Air mai este dotata si cu functie de pliere ultracompacta. Ce inseamna acest lucru? Ca o poti lua oriunde cu tine fiindca o poti depozita chiar si intr-un rucsac cu dimensiuni mai mari.
 
Varsta recomandata: 6 luni – 3 ani
 
Culori: rosu, violet, albastru inchis, turcoaz, gri, negru
 
 

2. Tricicleta pentru copii multifunctionala Cocolle Spectra Air

inca o tricicleta pentru copii care va deveni imediat preferata micutului tau este modelul multifunctional Cocolle Spectra Air. Produsul asigura copiilor plimbari comode gratie sezutului si spatarului cu dimensiuni generoase. 
 
Modelul Spectra ofera posibilitatea de utilizare atat cu fata la mers, cat si cu fata la parinte prin sezutul reversibil care se activeaza prin apasarea unui singur buton, astfel incat sa va puteti bucura unul de prezenta celuilalt. 
 
Mai subliniem faptul ca tricicleta Spectra garanteaza confort si versatilitate intrucat rotile de cauciuc plin nu necesita umflare si confera o absorbtie ridicata a socurilor. in plus, modelul este conceput astfel incat sa ofere o pozitie comoda de somn. 
 
Pentru un plus de siguranta, tricicleta este dotata cu centura de siguranta in 5 puncte, iar copertina ofera protectie UV. Modelul este usor de asamblat, are sistem de pliere, astfel ca incape in cele mai mici spatii de depozitare si in portbagajul oricarei masini.
 
Functia de roata libera permite blocarea pedalelor, astfel ca utilizarea produsului de catre copii mai mici nu constituie o problema. Pentru confortul parintilor si al bunicilor, tija auxiliara este telescopica, iar frana dubla, localizata la nivelul rotilor din spate, confera extra stabilitate in momentul stationarii. Pe masura ce creste copilul, toate elementele tricicletei se detaseaza astfel ca, in cele din urma, produsul va putea fi utilizat ca o tricicleta clasica cu sezut, ghidon si pedale.
 
Varsta recomandata: intre 1 si 3 ani 
Culori: rosu, albastru, magenta
 
 

3. Tricicleta pentru copii QPlay Rito Plus

Tricicleta Qplay Rito+ este produsul de care nu te poti lipsi daca vrei ca micutul tau sa se bucure mai mult de viata si de plimbarile de zi cu zi. Fiind pliabila, tricicleta este usor de transportat oriunde, iar dimensiunile sunt perfecte pentru a fi depozitata in masina, la hotel sau acasa. Cele doua gentute de pe cadrul tricicletei te ajuta sa tii mereu la indemana micutului jucaria lui preferata ori gustarile.  
 
Acest model de tricicleta pentru copii este dotat cu doua seturi de suporti de picioare, astfel ca poate fi utilizata de la varsta de 12 luni gratie suportului care asigura o pozitie confortabila si sigura. Pe masura ce copilasul trece in alte etape ale cresterii, tricicleta se modifica prin indepartarea componentelor precum inelul de protectie, copertina si suporturile de picioare. 
 
Spatarul are o inclinatie pe spate, astfel ca asigura tricicletei o pozitie de somn comoda. Copertina de dimensiuni generoase ofera protectie impotriva razelor UV, iar centura de siguranta poate fi prinsa in 5 puncte. Tricicleta este, de asemenea, dotata cu frana dubla si cu sistemul roata libera ce permite o manevrare facila si sigura.
 
Varsta recomandata: de la 12 luni la 3 ani 
Culori: albastru, turcoaz, rosu
 
 
Care este modelul tau de tricicleta preferat? 
 
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0