Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Balansoarul pentru copii, un obiect indispensabil pentru proaspetii parinti

de SuntFericita.ro la 2023-01-25
Balansoarul pentru copii, un obiect indispensabil pentru proaspetii parinti
Balansoarul pentru copii este un aliat de baza pentru orice parinte care are nevoie de putin timp pentru a indeplini alte activitati prin casa. Leaganul a fost conceput pentru a-i oferi micutului senzatia placuta de care se bucura atunci cand il ii in brate. Daca esti in cautarea unui model de balansoar pentru copii, cu siguranta iti doresti sa afli mai multe informatii despre beneficiile pe care le ofera, dar si despre criteriile principale de selectie dupa care sa te ghidezi.


Balansoarul pentru copii – beneficii de luat in seama 
 
Aproape ca nu exista bebelus care sa nu iubeasca leganatul. Aceasta activitate simpla ii ajuta pe micuti inca din primele zile de viata sa se linisteasca, sa se simta confortabil si sa adoarma cu usurinta. Din pacate, este imposibil sa stai cu el in brate aproape tot timpul. Cu ajutorul balansoarului prichindelul va fi rasfatat in continuare, iar tu vei putea sa termini, fara sa te simti vinovata, alte sarcini din casa. 
 
Ritualul de linistire nu va mai fi o adevarata provocare fiindca cel mic va indragi leaganul si se va opri din plans la scurt timp dupa ce se va simti in siguranta in el. Cu siguranta nu iti sunt necunoscute acele momente cand reusesti sa il adormi, apoi cand il pui in patut, se trezeste din nou si trebuie sa o iei de la capat. Ei bine, leaganul iti vine in ajutor si in astfel de situatii. 
 
Pe langa faptul ca te ajuta sa il adormi mai usor pe cel mic, balansoarul reprezinta si o sursa de distractie. Multe modele de pe piata sunt echipate cu jucarii, asa ca cel mic va fi dornic sa le descopere si sa se joace cu ele. Fara indoiala micii prieteni il vor tine ocupat, asa ca nu se va plictisi prea curand de noua achizitie. 
 
Balansoarul pentru copii – cum il alegi pe cel potrivit? 
 
Odata ce te-ai hotarat ca ai nevoie de un balansoar pentru copii, trebuie sa treci la urmatorul nivel si sa afli mai multe despre cum poti sa alegi modelul potrivit. Exista cateva criterii de selectie dupa care te poti ghida pentru a face cea mai buna achizitie pentru tine. Tipul leaganului, materialul din care este realizat, dimensiunea si accesoriile cu care este dotat sunt doar cateva aspecte importante de care sa tii cont. 
 
• Tipul leaganului
 
Sunt doua categorii principale de balansoare pentru copii: manuale si electrice (cu baterii ori conectare la priza). Balansoarele manuale se misca doar daca le atingi, asa ca trebuie sa fii mereu prin preajma, insa au un pret mai scazut fata de modelele mai avansate. Modelele electrice iti permit mai multa libertate si il distreaza pe cel mic gratie sistemului de melodii si sunete pe care il au integrat. 
 
• Siguranta leaganului
 
Balansoarul pentru copii trebuie sa ii ofere siguranta micutului. Trebuie sa te asiguri ca modelul ales este echipat cu sistem de prindere in mai multe locuri - in 3 ori 5 puncte). Dispozitivul trebuie sa respecte standardele de siguranta, sa aiba montate corect centurile, iar cadrul sa fie rezistent. 
 
• Materialul balansoarului
 
Pentru a-i asigura tot confortul celui mic, balansoarul trebuie sa fie realizat din materiale placute la atingere, astfel incat sa nu ii provoace niciun fel de disconfort. 
 
• Dimensiunea si greutatea
 
Alege un balansoar pentru copii pe care sa il poti transporta cu usurinta si care sa nu iti dea dureri de cap la capitolul depozitare. 
 
• Capacitatea de reglare
 
Inainte de a cumpara leaganul pentru bebe, informeaza-te in legatura cu capacitatea de reglare. Spre exemplu, spatarul balansoarului ar trebui sa poata fi ajustat cu usurinta in mai multe pozitii. Astfel parintii pot sa o aleaga pe cea potrivita.
 
• Accesorii
 
Stabileste care sunt preferintele si nevoile familiei si apoi indreapta-ti atentia spre modelul care se pliaza cel mai bine pe ele. Spre exemplu, exista modele de balansoare care au diferite trepte de viteza, vibratii, copertina detasabila, melodii calmante si jucarii integrate. 
 
Tine cont de toate aceste recomandari si alege modelul de balansoar ideal pentru bebelusul tau. 
 
Sursa foto: Unsplash.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
    Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
    Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016