Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscop 2023 - ce culori ni se potrivesc cel mai bine in functie de zodie?

de Sunt Fericita la 2023-01-12
Horoscop 2023 - ce culori ni se potrivesc cel mai bine in functie de zodie?
Exista o serie de culori care pot fi considerate potrivite pentru fiecare semn zodiacal, in functie de personalitatea si caracteristicile semnului. Cititi mai departe pentru a afla exact ce culori vi se potrivesc cel mai bine in 2023 in functie de zodia in care sunteti nascuti:


Berbec: Culorile potrivite pentru Berbec sunt rosu, galben si portocaliu, deoarece acestea reflecta energia, curajul si pasiunea acestui semn.
 
Taur: Culorile potrivite pentru Taur sunt maro, roz si verde, deoarece acestea reflecta linistea, stabilitatea si legatura cu natura acestui semn.
 
Gemeni: Culorile potrivite pentru Gemeni sunt albastru, verde si gri, deoarece acestea reflecta mintea flexibila, comunicarea si adaptabilitatea acestui semn.
 
Rac: Culorile potrivite pentru Rac sunt alb, albastru si violet, deoarece acestea reflecta emotiile puternice, intuitia si conectarea cu sufletul acestui semn.
 
Leu: Culorile potrivite pentru Leu sunt galben, auriu si rosu, deoarece acestea reflecta puterea, creativitatea si stralucirea acestui semn.
 
Fecioara: Culorile potrivite pentru Fecioara sunt maro, bej si verde, deoarece acestea reflecta analiza atenta, ordinea si eficienta acestui semn.
 
Balanta: Culorile potrivite pentru Balanta sunt roz, albastru si verde, deoarece acestea reflecta armonia, echilibrul si diplomatia acestui semn.
 
Scorpion: Culorile potrivite pentru Scorpion sunt negru, rosu si violet, deoarece acestea reflecta puterea, pasiunea si misterul acestui semn.
 
Sagetator: Culorile potrivite pentru Sagetator sunt albastru, galben si portocaliu, deoarece acestea reflecta aventura, curajul si optimismul acestui semn.
 
Capricorn: Culorile potrivite pentru Capricorn sunt maro, negru si gri, deoarece acestea reflecta ambitia, responsabilitatea si seriozitatea acestui semn.
 
Varsator: Culorile potrivite pentru Varsator sunt albastru, negru si alb, deoarece acestea reflecta independenta, inovatia si creativitatea acestui semn.
 
Pesti: Culorile potrivite pentru Pesti sunt violet, albastru si alb, deoarece acestea reflecta spiritualitatea, intuitia si compasiunea acestui semn.
 
Evident ca acestea sunt doar recomandari generale, iar fiecare persoana poate avea o preferinta personala pentru anumite culori, indiferent de semnul zodiacal. Este important sa ascultati instinctul propriu si sa alegeti culorile care va fac sa va simtiti cel mai bine.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0