Multi oameni pot economisi bani, dar putini sunt aceia care aleg sa investeasca pentru unul dintre aceste motive:
1. Cred ca nu au suficient de multi bani pentru a investi.
2. Se tem de esec.
3. Nu stiu cum sa procedeze.
Ce inseamna suficient?
Daca multi oameni cred ca au nevoie de mai multi bani inainte ca ei sa poata sa inceapa sa investeasca, ce reprezinta suficient? 100 £, 1000 £, 10.000 £? De fapt, cred cu adevarat ca puteti sa incepeti sa investiti cu o suma mica de 200 £. Trebuie doar sa porniti afacerea inainte de a astepta pana ce aveti „suficient“. Si cand aveti suficient, nu vreti sa riscati sa-i pierdeti facand investitii proaste, pentru ca nu aveti experienta.
Teama de esec
Investitia poate parea extrem de descurajatoare si multi se tem ca riscurile sunt prea mari. Bineinteles, in realitate, investitia, daca este abordata asa cum trebuie, nu ar trebui sa reprezinte de loc un risc mare. Iata o idee care sa va ajute sa incepeti si sa depasiti acea teama.
Imaginati-va ca aveti trei butoaie care stau suprapuse. La butoiul care este deasupra celorlalte este usor de umblat, si acesta este folosit pentru cheltuielile zilnice. Cel de-al doilea este pentru investitiile sigure. Si cel de-al treilea (cel care se afla dedesubtul celorlalte doua) reprezinta investitiile cu riscul mai mare. Sarcina dumneavoastra este sa umpleti butoaiele, incepand cu cel de sus si terminand cu cel de jos. in butoiul de deasupra (cel la care aveti acces mult mai usor) trebuie sa aveti suficienti bani depozitati astfel incat sa puteti plati cheltuielile pe o perioada de trei luni.
Asadar, daca aveti un stil de viata care va costa 1.000 £ pe luna trebuie sa aveti in acel butoi de 3.000 £. Este cinstit sa va spun ca daca nu aveti investitii curente, atunci ar parea o sarcina mare, si nu una care sa va convina atata timp cat veti depune banii intr-o societate de constructii sau intr-un cont bancar, sau poate ca profitati de masurile guvernamentale privind eficienta fiscala.
Totusi, odata ce ati umplut acel butoi, orice surplus va incepe sa curga in cel de-al doilea butoi. Acesta va include banii pe care i-ati pus in primul butoi plus profitul pe care acesta il produce. Acest butoi va trebui sa fie conceput astfel incat sa poata sustine echivalentul unui salariu obtinut pe o perioada de 6 si 12 luni si plasat in investitii mai sigure, cum ar fi companiile cele mai bine cotate cu inregistrari excelente de dezvoltare constanta, scheme de investitii legitime si in proprietati.
In cele din urma, cel de-al treilea butoi va incepe sa se umple cu surplusul de la butoiul cu numarul doi. il puteti folosi pe acesta sa investiti mai departe in domeniile de la cel de-al doilea butoi sau puteti sa folositi oportunitatile de investitii cu un risc mai mare. Si iata si partea interesanta – puteti sa cheltuiti tot surplusul din cel de-al treilea butoi. S-ar putea sa va ia multi ani pentru a umple toate cele trei butoaie, dar lucrul cel mai important de facut este sa treceti la actiune. Daca nu incepeti acum, o sa regretati mai tarziu.
Investiti si iar investiti
Cand investitiile dumneavoastra incep sa dea rezultate, adevaratul secret consta in a reinvesti profitul. Va fi tentant sa se ia profitul si sa se cheltuiasca; veti spune lucruri de genul: „Am procedat cum trebuie, merit toate acestea.“ Este dificil, dar fiecare mare investitor a folosit aceeasi formula de a reinvesti veniturile pentru a crea portofolii de investitii de mare succes. Iata de ce exista doua cuvinte magice: „combinatie“ si „profit“.
Stiati ca daca ati investi 1.000 £ acum cu un profit anual de doar 8% ati castiga 46.902 £ in 50 de ani? Asta ar putea sa para un timp indelungat si o rata mica. Totusi, ce-ar fi sa invatati sa fiti un extraordinar investitor? Ce-ar fi daca ati investi 5000 £ pe o perioada de 30 de ani cu un profit de 20%? Felicitari, tocmai ati facut un milion! Cu cat sunteti mai tineri, cu atat puteti sa aveti un ritm mai lent; greselile pe care le puteti face pot fi mai mari si, de asemenea, puteti avea castiguri mai mari.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
de
SuntFericita.roRedactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"