1. Ustensile de bucatarie.
Ai cumva sertarele atat de incarcate incat abia le mai poti inchide si/sau deschide? Nu esti singura. Ti-ai cumparat lucruri noi si ti-a fost mila sa le arunci pe cele vechi. Ai mai multi copii si i-ai luat fiecaruia in parte cate un set de lingurite si furculite colorate. Cat despre polonicul de la bunica, fara maner, cum l-ai putea oare arunca?!
Uite ce poti face: scoate toate spatulele, polonicele si celelalte ustensile si pune-le intr-o cutie. Pe masura ce folosesti un articol, readu-l in sertar. Dupa o luna, verifica ce-a mai ramas in cutie. De ele trebuie sa scapi.
2. Canile de cafea.
Fii sincera si recunoaste ca ai mai multe cani de cafea decat ti-ar trebui. Ai luat una ca era cu floricele, pe cealalta pentru ca era maro. Ai mai primit unele, iar fara cea roz nici nu puteai trai. Pastreaza cateva si doneaza restul.
3. Recipientele de plastic.
Deschizi dulapul de deasupra chiuvetei si iti cad in cap cinci capace de culori diferite care nu se mai potrivesc niciunui recipient. Cauta perechile si recicleaza restul.
4. Tigai.
Ti-ai cumparat la oferta doua tigai Dry-Cooker. Da-i una prieteni tale. Ti-ai luat pentru cel mic un cuptor cu convectie pentru ca ai auzit ca gateste sanatos. Acum copilul e mare si de pe cuptorul urias nu mai stergi decat praful, nu urmele de gatit. Fa-l cadou.
5. Vaze.
Sunt frumoase, dar prea multe. Una, doua iti ajung pentru florile pe care le primesti de ziua ta.
6. Mancare.
- verifica datele de expirare de pe produsele din camara si din frigider,
- scapa de pungile aproape terminate de biscuiti, cereale sau covrigei,
- stabileste o zi in care sa gatesti cu doar ce ai prin casa. Vei fi suprinsa de rezultat.
7. Condimente.
Nu mucegaiesc si nici nu capata miros, dar sa stii ca nici condimentele nu dureaza o vesnicie. Daca sunt prea uscate si si-au pierdut gustul, arunca-le.
8. Caietele sau decupajele din ziare cu retete.
Ai auzit de internet, da? Gasesti aici tot ce-ti trebuie sau poti sa-ti scrii in Word retetele de la bunica.
9. Reviste.
Ai langa pat un teanc de reviste pe care nu le citesti niciodata? Daca au trecut luni si nu te-ai uitat peste ele, gandeste-te ca le poti duce la cabinetul unui medic, la secretariat la scoala etc.
10. Haine.
Adevarul este ca s-ar putea sa nu mai incapi niciodata in hainele din liceu sau de dinainte de primul copil. Aduna-le si doneaza-le. Acelasi lucru este valabil si pentru hainele care le-au ramas mici copiilor.
11. Operele de arta ale copiilor.
Fiecare desen sau proiect pe care-l face copilul tau este senzational. Stiu asta. Fa un portofoliu sau fa-i o poza si recicleaza hartia.
12. Asternuturi si prosoape.
Cele mai multe dintre noi avem mai multe seturi de cuverturi, de prosoape si de asternuturi decat vom folosi vreodata. Fa-i cadou mamei tale cuvertura pe care a admirat-o la ultima vizita.
13. Medicamente.
Verifica ce nu mai este in termen de garantie si fa curat in dulapiorul de medicamente.
14. Jucarii.
Invata-ti copiii sa doneze jucariile pe care nu le mai folosesc. Sa faca loc altora noi...
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.25
din 5
- 6 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!