Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Moda si gentile crossbody

de SuntFericita.ro la 2024-10-01
Moda si gentile crossbody
Gentile crossbody au fost mereu in trend, insa, cel mai probabil, nu ti-ai dat seama de acest lucru pentru ca erai prea obisnuita sa le vezi.


Cu toate acestea, ele sunt purtate de femei din lumea intreaga si sunt iubite zi de zi.

Daca vrei sa iti cumeri o geanta crossbody dar nu esti foarte sigura de tipurile care exista pe piata si de avantajele pe care ti le aduce fiecare, ai ajuns in locul in care trebuie. Trendurile pe care le urmeaza moda acestor genti se schimba uneori de la un an la altul, in functie de trendurile generale din moda. Insa sunt si altele atemporale, pentru care merita sa faci o investitie in acest sens.
 


 

Iata cateva dintre cele pe care iti recomandam sa le urmezi daca iti doresti sa faci o asemenea investitie.

Trenduri in moda pentru gentile crossbody

Alege modelele care iti sunt pe plac si bucura-te de gentile dorite mult timp de acum inainte.

1. Gentile mici sunt cele in care incap lucrurile de care nu poti sa te desparti precum telefon, portofel cu bani si acte si probabil un balsam de buze sau un ruj. Acestea nu sunt neaparat purtate pentru a fi utile si a lua multe lucruri la tine, ci sunt un simplu accesoriu cu stil care sa iti adauge acea sclipire glam de care ai nevoie. Sunt folosite, in general, la iesirile de seara sau la ocazii speciale precum nunti, petreceri cocktail sau iesiri la teatru si opera.

2. Gentile supradimensionate se afla la polul opus celor mici si astfel isi gasesc mult mai multe funcții decat acestea. Ele se potrivesc cel mai bine atunci cand ai zile in care trebuie sa fii activa si in care ai nevoie sa ai aproape mai multe lucruri in acelasi timp. Lookul pe care il accentueaza acestea este unul relaxat si lejer. Acestea sunt perfecte si atunci cand vine vorba despre calatorii si pot sa fie folosite ca bagaj de mana, atata timp cat se incadreaza in dimensiunile acceptate de liniile aeriene.

3. Culorile neutre sau pastel sunt printre cele mai iubite atunci cand vine vorba despre genti crossbody pe care sa le porti la acele momente speciale si care sa iasa in evidenta tocmai prin simplitate. Culorile neutre le poti purta de-a lungul anului si arata foarte bine indiferent de anotimp; culorile pastel, insa, par ca se potrivesc mai bine in sezonul cald sau cel putin in zilele insorite. Oricare dintre aceste culori se potriveste perfect cu tinute minimaliste si elegante.

4. Culorile indraznete si imprimeurile grafice sunt si acestea in polul opus al minimalismului si sunt o buna metoda de a crea un look statement ori de cate ori simti aceasta nevoie. Aici intra si printurile de tip animal sau pielea perforata, care pot sa adauge un element de lux tinutei pe care o alegi.

5. Un alt element la moda acum pentru genti sunt lanturile metalice. Indiferent de culoarea lor - ca sunt argintii, aurii sau negre - acestea adauga un aer sofisticat gentilor si se potrivesc celor care vor sa faca un statement.

6. Curelele late, cu imprimeuri sau tesute pot sa transforme o geanta simpla intr-una statement. In plus, aceste genti pot sa fie purtate pentru perioade lungi de timp deoarece sunt foarte confortabile.

7. Materialele sustenabile si prietenoase cu mediul sunt tot mai populare, iar acest lucru poate doar sa ne bucure. Din fericire, acest trend este adoptat si de marile case de moda, cele care dau ora exacta. Acest trend este bun pe termen lung si poate sa lase un viitor mai bun pentru urmasii nostri.

8. Unele genti crossbody au accesorii integrate precum portofele, brelocuri sau genti mai mici atasate. Toate acestea dau o nota de originalitate gentilor si le fac mult mai practice.

Orice femeie din lumea aceasta trebuie neaparat sa aiba in garderoba o geanta crossbody, asa ca sfatul nostru pentru tine este sa iti achizitionezi cat mai repede una.  

Credite foto: unsplash.com

 

 

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Grasimea de la nivelul abdomenului este inamicul numarul unu al femeilor care isi doresc o talie de ...
Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016