Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Modelele de oje semipermanente se inscriu in tendintele anului 2022: un look cat mai natural

de Sunt Fericita la 2022-02-04
Modelele de oje semipermanente se inscriu in tendintele anului 2022: un look cat mai natural
Naturaletea se potriveste perfect oricarei tinute. Fie ca urmeaza sa participi la un eveniment important, fie ca te pregatesti sa pleci in vacanta, manichiura cu oje semipermanente te va insoti cu eleganta oriunde ai merge. La birou vei cuceri toate privirile prin rafinamentul culorilor aplicate pe unghii, iar aspectul natural va fi remarcat de toti cei din jur.


Daca vrei sa te rasfeti cu o manichiura moderna, rezistenta si cu aspect stralucitor, o gama bogata de culori te asteapta la o sedinta de infrumusetare. Vei indragi aceste produse de la prima aplicare si vei dori in scurt timp sa iti achizitionezi propriul kit destinat manichiurii semipermanente. 


Stilul natural este reprezentativ pentru Altetele Regale si a fost promovat cu nobletea caracteristica de doamnele din inalta societate. Frumusetea unei manichiuri cu cele mai bune oje semipermanente consta in faptul ca au reusit sa incapsuleze elementele nobile transmise de oja clasica si pe cele inovative "daruite" de producatorii acestor cosmetice. Oricare ar fi stilul tau, te vei regasi in cel mai spectaculos mod de fiecare data cand vei apela la acest tip de manichiura. 


Rezistenta inegalabila, pigmenti irezistibili


Daca nu ai incercat-o pana acum, fa-ti un cadou si testeaza-i talentele in anul 2022. Fara indoiala, nuantele super pigmentate te vor fermeca, iar rezistenta produsului iti va oferi toata libertatea pentru a-ti desfasura orice hobby, fara grija unghiilor. Cel putin doua saptamani 

te vei putea bucura in voie de manichiura aleasa, fie atunci cand esti ocupata cu treburile de la birou, fie in timpul liber cand te intalnesti cu prietenii. Nicio activitate din rutina zilnica nu iti va deteriora in vreun fel aspectul unghiilor, compozitia inovativa si tehnica speciala de aplicare oferind calitati exceptionale acestor oje. 

Te–ai gandit ce stil ai vrea sa adopti anul acesta? Iti doresti ceva clasic si discret, in culori pastelate si deschise sau ai vrea sa incerci, cu indrazneala, un stil pasional, in nuante vibrante si puternice? Versatilitatea unor oje semipermanente te va sustine in orice alegere ai face. Aceste produse au puterea de a oferi unghiilor o infatisare eleganta, rafinata, apropiata de natural, in ton cu coafurile nefinisate si deja celebrul machiaj "no makeup".


Naturaletea se citeste anul acesta si pe unghiile tale


Desi atunci cand se vorbeste despre un stil natural, primul gand tinde sa il asocieze cu nuantele nude, de alb, roz sau bej, conceptul de natural poate fi completat, in principiu, de orice alta nuanta, indiferent de intensitate. Naturaletea este accentuata si transmisa spre exterior prin atitudinea ta. In functie de felul in care porti acea manichiura si de cat de bine te simti cu nuantele alese, poti transforma ideea de natural intr-o arta. 


Trendurile actuale iti pun la dispozitie numeroase culori, pe care le poti combina in moduri fascinante. Ai incercat gama de oje semipermanente Ever Cat Eye 10D? Tonurile de rosu, argintiu si roz, cu reflexii magice sunt dementiale. De asemenea, oja alba cu tonuri perlate, bejul subtil, nude-ul, cremul discret, rozul prafuit, coralul si somonul sunt de departe printre favorite. 


Manichiura French nu a fost detronata nici pana acum, fiind considerata o adevarata regina in cosmetizarea unghiilor. Este mereu in tendinte, reinventandu-si periodic stilul. Daca ai o fire romantica si esti atrasa de poezia pastelurilor, ojele cu aplicare semipermanenta se integreaza de minune in acest tablou.  


Tu cu ce oje semipermanente ti-ai dori sa iti imbraci unghiile anul acesta?

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0