Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Parfumuri pentru barbati: Cum il alegem pe cel potrivit

de Sunt Fericita la 2023-02-27
Parfumuri pentru barbati: Cum il alegem pe cel potrivit
Un parfum este unul dintre aspectele cele mai personale si intime ale stilului unui barbat si poate spune multe despre cine este si ce reprezinta. Parfumurile pentru barbati vin intr-o mare varietate de mirosuri si stiluri, astfel incat poate fi coplesitor sa-l alegi pe cel potrivit tie.


In plus, daca esti genul care alege parfumul in functie de ocazie, unul nu iti va fi de ajuns. Totusi, si aici trebuie sa ai cateva cunostinte de baza ca sa faci alegerile corecte.
 
In urmatorul articol, te vom ajuta sa navighezi in lumea parfumurilor pentru barbati si sa gasesti parfumul sau parfumurile care se potrivesc perfect stilului tau.

Tipuri de note 

Cand vine vorba de parfumuri barbati, exista patru tipuri principale de arome: proaspete, lemnoase, picante si orientale. 
 
Aromele proaspete sunt clare, curate si revigorante. Ele sunt perfecte pentru uzura in timpul zilei si sunt adesea asociate cu stilurile sportiv sau casual. 
 
Aromele lemnoase sunt bogate, calde si pamantii, si se potrivesc cel mai bine atunci cand participi la evenimentele de seara, asta si pentru ca pot fi destul de sofisticate. 
 
Aromele picante sunt indraznete si asertive. Asadar, sunt excelente pentru acei barbati increzatori si aventurosi, care se bucura sa iasa in evidenta cu orice ocazie. 
 
Parfumurile orientale sunt exotice si senzuale, fiind ideale pentru ocazii romantice, cum ar fi o cina in oras cu persoana iubita. 

Cum alegem un parfum?

In functie de momentul zilei 

Atunci cand alegi un parfum, este important sa iei in considerare ocazia, momentul zilei, dar si stilul tau propriu. Daca esti in cautarea unui parfum casual in timpul zilei, alege note  proaspete si revigorante. Pentru evenimentele de seara, opteaza pentru un miros picant sau oriental, deoarece te va ajuta sa emani senzualitate. 
 
Un alt factor pe care ar fi bine sa-l iei in considerare este sezonul. Unele parfumuri sunt mai potrivite pentru anotimpurile calde, in timp ce alte parfumuri vor merge mai bine in anotimpurile reci.

Dupa cat e de persistent

Nu uita de persistenta parfumului. Unele parfumuri dureaza mai mult decat altele, asa ca asigura-te ca alegi unul care va „rezista” atat cat ai nevoie. Persistenta parfumurilor difera si in functie de tipul acestora - apa de toaleta, apa de parfum sau esenta de parfum.
 
Apa de toaleta rezista cel mai putin, asa ca e posibil sa fie nevoie sa consumi o cantitate mai mare atunci cand o aplici. Esenta de parfum, in schimb, este cea mai persistenta, fiind nevoie doar de 2-3 pufuri. 
 
Ia in considerare si concentratia parfumului. Cu cat concentratia este mai mare, cu atat mirosul va fi mai intens. Acest lucru este legat de persistenta parfumului ales de tine. Asadar, un parfum cu o concentratie mai mare nu doar ca va mirosi mai tare, dar va dura mai mult. 

In functie de stilul tau de viata
 
Iti poti alege parfumul si in functie de cum te comporti, imbraci si ce faci zi de zi. De exemplu, daca esti genul sportiv, cu siguranta te va avantaja un parfum persistent, dar racoritor, in acelasi timp. 
 
Daca profesia iti cere sa fii la costum si sa afisezi o imagine impecabila, vei alege un parfum mai intens, ce emana masculinitate si seriozitate. 
 
Un parfum ne caracterizeaza mai mult decat ne-am putea imagina, fiind, de multe ori, acel element care ne introduce inainte sa o facem noi, la propriu. Asadar, e important sa acorzi atentie modului in care-l selectezi si dupa ce criterii te iei. Iti poti alege un parfum in functie de stilul tau propriu, rutina de zi cu zi sau notele pe care le preferi cel mai mult.  
 
Sursa foto: unsplash.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre parfumuri

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0