Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daruri elegante pentru femei de succes. De ce sunt cosurile cadou de la FineStore cea mai inspirata alegere!

de Sunt Fericita la 2023-12-08
Daruri elegante pentru femei de succes. De ce sunt cosurile cadou de la FineStore cea mai inspirata alegere!
Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si Mos Craciun are nevoie de ajutoare. FineStore s-a autosesizat si a pregatit deja o multime de cosuri cadou care vor incanta simturile oricarei persoane care le gaseste sub brad in Ajun! Daca te afli in cautarea unor daruri elegante pentru femei de succes, aici gasesti toata inspiratia de care ai nevoie.


Cadourile corporate de sarbatori par o alegere simpla, insa nu este deloc asa. Pentru ca gestul de generozitate si apropiere sa ajunga direct la tinta nu poti sa selectezi cu ochii inchisi, ci este indicat sa incerci sa personalizezi alegerea.

Pe lista lui Mos Craciun se numara femei de succes, stilate si puternice, cu un fler deosebit in afaceri? Ei bine, in oferta de cosuri cadou de la FineStore gasesti o multime de idei care sa li se potriveasca.

Fie ca vorbim despre parteneri de afaceri, fie despre o directoare in propria companie sau despre o angajata care dovedeste zi dupa zi ca merita toata aprecierea, un cadou de Craciun trebuie sa o flateze, sa o incante si sa o faca sa vrea imediat sa il deguste sau sa il imparta cu cei dragi sau poate chiar cu colegii.

Orice femeie de succes stie sa aprecieze rafinamentul, asa ca nu cautati sa il mimati cand ii alegeti cadoul de Craciun. Ai nevoie de o idee? Cosurile cadou Flavours Time, cu lichior Mozart, prosecco, cafea care da aroma diminetilor de iarna si surprize dulci irezistibile reprezinta modalitatea perfecta pentru a oferi unor femei de succes nu doar un cadou elegant, ci o calatorie senzoriala de neuitat.

Ofera zambete si un strop din spiritul Sarbatorilor cu cosuri cadou de o eleganta aparte si cu o varietate de gusturi si arome ce le transforma intr-un carusel senzorial. Un cadou Grande Gourmet este perfect pentru o femeie de succes care adora mancarurile bune si vinurile speciale, cu un Grande Alberone nobil, cu un panettone aromat, cu dulceata de ardei iuti, cu terina gourmet de fazan cu trufe, langa care se poate servi si un platou cu branzeturi, numai bun pentru a inaugura setul de accesorii speciale pentru aperitive din cos.

FineStore a pus un pic din magia Craciunului in fiecare cos cadou care asteapta sa ajunga la destinatie. Comanda online daruri si pentru persoane dragi; cadouri barbati, femei, colegi, pentru parinti sau socri, pentru prieteni deosebiti sau rude pe care nu le-ai da la schimb niciodata - gasesti de toate, pentru toate buzunarele.

FineStore a pregatit extrareduceri speciale la cosuri cadou si la miile de bauturi alcoolice din oferta sa, pentru ca magia de Craciun se ascunde intr-un gust bun. AU Vodka cu aromele sale deosebite - pentru doamne care apreciaza bunul gust, vodka Crystal Head cea intriganta si ingenioasa - pentru prieteni de nadejde, tequila Clase Azul - un cadou deosebit pentru persoane care merita orice efort, gin G'Vine Floraison - pentru cineva cu gusturi complexe. Gasesti inspiratie pentru orice gen de cadou si pentru orice fel de destinatar.

Afla primul de extrareducerile speciale ale lunii decembrie, daca te abonezi la newsletter. In plus, oricine vrea sa fie ajutor de Mos Craciun cu cadouri de la FineStore, poate castiga unul dintre cele 100 de premii promotionale puse la bataie in luna decembrie; tot ce trebuie sa faci este sa pui in cosul tau macar un produs cu eticheta Santa's List. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor primi un premiu compus din vin Ronco Di Sassi Primitivo, prosecco Canevel Setage, rom Barcelo Imperial, vodka Mont Blanc si gin June by G'Vine.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadouri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sarbatori

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0