Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce cadouri sa ii daruiesti partenerului tau in functie de zodie

de Sunt Fericita la 2015-08-10
Ce cadouri sa ii daruiesti partenerului tau in functie de zodie
De acum, nu trebuie sa iti mai faci griji cand trebuie sa ii cumperi un cadou. Semnul lui zodiacal este indiciul perfect pentru ce isi doreste!


 
Berbec
 
Nativii din aceasta zodie sunt persoane de aventura, inzestrate cu un spirit competitiv, de aceea prefera obiecte care sa le fie de folos in activitati.
 
Idei de cadouri care sa faca fericit un Berbec
 
Un rucsac de drumetii sau o geanta de calatorii ar trebui sa fie nelipsite din garderoba unui Berbec.  Pentru firea lor competitiva alege jocurile de carti sau de table si vor fi mereu pretuite.
 
Taur
 
Nativul Taur este o persoana iubitoare, care protejeaza din fire si iubeste stabilitatea. Un barbat in aceasta zodie este totodata mereu preocupat de stilul sau personal.
 
Idei de cadouri potrivite care sa impresioneze un Taur
 
Axeaza-te pe produse de ingrijire personala, precum un set de barbierit de lux, aftershave sau apa de colonie speciala. Micile sale placeri in timpul liber nu sunt de ignorat: trabucurile sau un vin rar ii vor incanta simturile!
 
Gemeni
 
Gemenii sunt persoane intelectuale care se plictisesc foarte repede daca interesul nu le este sustinut. Daca nu le cunosti hobby-urile poate parea dificil sa le alegi un cadou, asa ca fii atenta!
 
Idei de cadouri pe gustul unui Geaman
 
Sunt pasionati de munca lor asa ca alege accesorii de business sau cadouri care sa le fie utile la birou.
 
Rac
 
Barbatii Rac sunt persoane foarte sensibile. Le place sa petreaca timp cu prietenii si familia asa ca alege un cadou pe care sa il poate folosi impreuna cu acestia.
Idei de cadouri de care Racul se va bucura 
 
Alege-i jocuri de domino sau de poker si vinuri vechi speciale pentru serile cu prietenii si familia. Daca nu e genul caruia sa ii place sa joace board games, poti opta pentru un cadou personal precum un ceas de colectie sau o statueta de birou.
 
Leu
 
O persoana caruia ii place sa fie mereu in centrul atentiei, Leul obisnuieste sa iasa in evidenta prin imbracaminte sau accesorii.
 
Idei de cadouri cu care vei de pe spate un Leu
 
Impresionezi cu siguranta un Leu daca ii oferi o geanta de lux care sa se potriveasca imaginii lui atent studiate. Chiar si o pereche de butoni rari pentru camasa sa il vor face fericit. Il mai poti rasfata cu un set de barbierit de lux pentru a contribui la imaginea sa perfecta.
 
Fecioara
 
Este un tipicar prin definitie, pasionat de munca pe care o depune asa ca apreciaza obiectele care il ajuta sa fie mai eficient.
 
Idei de cadouri pe care Fecioara le va gasi perfecte
 
O servieta de business sau accesorii de birou sunt cadouri ideale pentru barbatul Fecioara. Opteaza pentru mape sau organizatoare din cea mai buna piele deoarece ii place luxul.
 
 
Balanta
 
O zodie care apreciaza frumosul, nativul Balanta iubeste arta, moda si muzica.
 
Idei de cadouri la care Balanta si le doreste in secret
 
II poti cumpara un set de scris de lux care sa ii satisfaca simtul estetic, un glob pamantesc pe care sa il aseze cu placere in camera de zi sau un cufar de lux in care sa isi tina lucrurile personale.
 
Scorpion
 
Nativul Scorpion este o fire curioasa si inedita, pasionat de mistere si civilizatii de mult apuse. Adora sa descifreze necunoscutul asa ca profita de aceasta parte a sa cand ii alegi cadoul.
 
Idei de cadouri care vor intriga un Scorpion
Mici personificari ale zeitatilor antice aduse la viata prin statuete de bronz sunt cadoul ideal pentru orice pasionat de mituri, legende si ocult. Totodata, orice scorpion se va bucura de o sticla de bautura fina si un black book in care sa isi treaca secretele.
 
Sagetator
 
Asemenea Berbecului, nativul Sagetator are o fire aventuroasa, iubeste sa descopere lucruri noi si sa traiasca viata din plin.
 
Idei de cadouri care il incanta pe Sagetator
 
Cadoul perfect pentru calatoriile sale este o geanta de voiaj transiberiana din piele de cea mai buna calitate. Adauga si o busola din bronz si l-ai pregatit pe aventurierul tau de drum.
 
Capricorn
 
Nativul Capricorn se distinge prin spiritul sau organizat si firea sa pragmatica. Profesionalismul este trasatura sa dominanta.
 
Idei de cadouri pentru un Capricorn fericit
 
Trebuie sa ii alegi un cadou care ii va fi util in activitatile de la birou. Poti incerca o agenda frumos imbracată in piele, o lampa de birou sau un set special de stilou si cerneala, ii vor sublinia profesionalismul si il vor face foarte fericit. 
 
Varsator
 
Barbatii Varsator sunt firi foarte sociabile si iubesc sa traiasca experiente noi alaturi de cei apropiati.
 
Idei de cadouri pe care Varsatorii le vor aprecia
 
Poti sa incanti un Varsator cu jocuri precum o tabla de sah de lux sau un set de poker precum si alegand obiecte decorative cu tematica apei.
 
Pesti
 
O zodie profund visatoare, barbatii nascuti in zodia Pestilor prefera intimitatea alaturi de cei dragi si sunt impresionati de obiecte cu tematica maritima.
 
Idei de cadouri inedite pentru Pesti
 
Apreciaza piesele de mobilier decorative care pastreaza tematica maritima caracteristica zodiei lor. Un mic mobilier in forma de barcuta sau o statueta cu zeul marii sunt perfecte pentru barbatii Pesti.
 
Pentru a afla mai multe idei de cadouri inedite, citeste ghidul de cadouri pentru barbati My Man!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.13 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadouri

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0