Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Telefonul antidepresie 0800 0800 20 este GRATUIT si disponibil non-stop

de Sunt Fericita la 2019-10-14
Telefonul antidepresie 0800 0800 20 este GRATUIT si disponibil non-stop
Romania are telefon antidepresie sub forma de TelVerde. Apeland 0800 0800 20 vei obtine sprijin gratuit de la voluntari specialisti care sa te ajute sa treci peste momentele dificile.


Poti apela un numar de telefon acum pentru a primi un prim-ajutor cu privire la efectele depresiei. In plus, daca vei fi dispusa, vei putea obtine si o analiza temeinica cu privire la stagiul in care te afli si solutiile pe care le poti adopta pentru a-ti imbunatati situatia psihologica din prezent.
 
"Suntem in tratative cu Ministerul Sanatatii ca sa facem un protocol, astfel incat Tel Verde sa fie conectat la sistemul de urgenta si noi sa putem sa asiguram cu rapiditate interventia 112, pentru ca doar dansii pot face actiunile pe internare nevoluntara, de exemplu”, spune psihoterapeutul Yolanda Cretescu, care este si promotorul acestui proiect.
 
"Deprehub l-am gandit sa fie primul hub antidepresie din Romania (…) ne-am gandit sa schimbam putin paradigma in interventie, in preventie si diagnostic, atat in depresii, cat si in anxietate, astfel incat sa aducem specialistii aproape de beneficiarii nostri”, a explicat aceasta.
 
 
In opinia sa, odata cu preventia, va putea fi scazut numarul de viitori pacienti de depresie.
 
"Sistemul romanesc de sanatate nu mai poate sa faca fata, stresul cotidian, lipsa educatiei, lipsa informarii ne fac sa ajungem intr-o situatie limita fara sa ne dam seama”, sustine psihoterapeutul.
 
Telefonul antidepresie 0800 0800 20 este apelabil in sistem TelVerde si este disponibil 24/24.
 
„Noi ne-am propus sa eliminam aceste pericole si sa ne ducem noi in corporatii si sa facem aceste training-uri de preventie, iar Deprehub va avea o evaluare gratuita, un screening gratuit, imediat, la un click distanta”, a mai spus Yolanda Cretescu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.92 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0