Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

The Cranberries canta pe 11 octombrie la Bucuresti

The Cranberries canta pe 11 octombrie la Bucuresti
Trupa The Cranberries incepe un turneu european de pe 2 octombrie. Este vorba despre concerte in peste 30 de metropole, ultimele spectacole din turneul In Support of Roses fiind programate inclusiv in luna decembrie. Concertul de pe 11 octombrie de la Bucuresti este organizat de Events si sustinut de Ciuc Premium.


Primul album al trupei in peste un deceniu, Roses, lansat in aceasta primavara la Cooking Vinyl Records, a fost primit cu entuziasm de critica si fani. „Melanjul lor muzical, un fusion intre The Smiths si Sinéad O'Connor a fost privit ciudat la inceputul anilor `90, atunci cand a depasit granitele Irlandei, dar trupa a crescut fulgerator, si vanzarile discurilor lor de asemenea. E deci o usurare ca LP-ul ce marcheaza comeback-ul The Cranberries straluceste cu reverii pop celtice. Exista momente lirice ("Schizophrenic Playboy"), dar Roses ne aduce aminte tuturor ca voci precum britanicele Adele sau Florence de la Florence and the Machine ii datoreaza o mica parte din succesul lor lui Dolores O’ Riordan” spune revista Rolling Stones intr-o recenzie a celui de-al saselea disc din cariera trupei. Daily Mail, care acorda 4 stele albumului, spune ca „revenit dupa zece ani, cvartetul irlandez suna proaspat. „Waiting In Walthamstow” este o balada demna de The Kinks. "
De-a lungul timpului, The Cranberries au vandut mai mult de 40 de milioane de albume in intreaga lume, au patru albume in Billboard 200 top 20, opt single-uri in Top 20 - Hot Modern Rock Tracks si au castigat numeroase premii.
Biletele inca mai sunt disponibile la preturile de 220 lei - Parter Golden Ring si 160 lei - Parter Silver Ring. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concert

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucuresti

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0