Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce deserturi sa alegi pentru o aniversare organizata acasa: 4 exemple

de Sunt Fericita la 2023-03-06
Ce deserturi sa alegi pentru o aniversare organizata acasa: 4 exemple
Organizarea evenimentelor aniversare acasa este o optiune ideala pentru cei care prefera spatiile intime, pe care le pot decora dupa propriul gust si unde fiecare invitat se va simti confortabil.


Indiferent de tema si tipul aniversarii, desertul este un element esential al meniului. Exista o varietate de optiuni de deserturi delicioase potrivite pentru un eveniment inedit. Iata cateva idei care te vor ajuta sa le alegi pe cele perfecte pentru tine:

1. Tort sau prajituri cu fructe

Un tort sau o prajitura cu fructe este o alegere clasica pentru o aniversare, in special in sezonul cald, cand exista o varietate de fructe proaspete. Un tort poate fi personalizat cu fructele preferate ale invitatilor si decorat cu frisca sau diverse glazuri fine.
 
Prajiturile cu fructe sunt la fel de versatile si mai usor de servit decat un tort, pe o masa de dimensiuni mari, pregatita special pentru a-i atrage pe invitati sa le incerce. Apeleaza la o cofetarie cu livrare la domiciliu in Bucuresti daca vrei sa organizezi eficient o aniversare acasa si sa nu-ti incarci programul prea mult.

2. Prajituri cu ciocolata

Ciocolata nu poate lipsi de la o aniversare organizata alaturi de cei drahi si pentru acestia. Prajiturile cu ciocolata sunt deserturi clasice pe care nu le poate refuza nimeni si ai la dispozitie o gama variata de optiuni. Poti servi prajituri cu ciocolata si mascarpone, amandine, negrese cu caramel sarat, profiterol si multe altele.
 
In cazul unei aniversari a celui mic, poti opta pentru briose umplute cu ciocolata sau cu blat din ciocolata si umplutura cu fructe. In aceste cazuri ai la dispozitie si optiuni sanatoase, cu accent pe o cantitate redusa de zahar.

3. Cheesecake

O alta optiune deja clasica pe mesele iubitorilor de deserturi este si cheesecake-ul. Aceasta prajitura poate fi preparata si servita sub diverse forme, atat copt, cat si servit rece de la frigider. Cheesecake-ul are la baza crema de branza, oua si o crusta realizata din biscuiti.
 
Chiar daca este un tip de tort sau prajitura fara prea multe pretentii, cheesecake-ul poate fi personalizat cu ingredientele preferate foarte usor. De la ciocolata, caramel, la fructe, toate acestea pot fi integrate in compozitie. Poti cauta cheesecake-uri complexe din acest punct de vedere, ideale pentru a fi servite la aniversarile speciale. 
 
De asemenea, tine cont de preferintele si restrictiile invitatilor. Evita deserturile cu branza si oua daca acesti sunt vegani sau daca au intoleranta la branzeturi si lactate.
 
4. Tarte cu fructe

Tarta cu fructe este potrivita daca nu vrei sa servesti un tort si daca preferi optiunile de tip „rustic”. Tartele pot fi realizate cu mere, pere, cirese, zmeura sau un mix de fructe de sezon alese cu atentie. Acest tip de prajitura este si suficient de satios pentru a fi servit in cadrul unui brunch aniversar.
 
O tarta cu fructe poate contine mai putin zahar daca invitatii prefera deserturile prietenoase cu dieta, dar crusta acesteia se realizeaza pe baza de unt. Cand organizezi o mica petrecere la care servesti mancare si desert, trebuie sa verifici daca invitatii nu sufera de anumite alergii la ingredientele din compozitie.
 
Indiferent de ce desert alegi, cel mai important este sa te asiguri ca acesta este proaspat si delicios. In cazul in care nu ai abilitatile sau timpul pentru a prepara prajituri sau tortul pentru eveniment, apeleaza la o cofetarie de incredere.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cofetarie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0