Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tipul de personalitate sangvinica

de Sunt Fericita la 2017-12-29
Tipul de personalitate sangvinica
Personalitatea sangvinica este legata de o substanta numita dopamina, care ii face pe oameni sa fie creativi si curiosi. Curiozitatea lor poate fi hranita de dragostea pentru carti si citit sau prin studierea diferitelor stiinte. Sangvinicii poseda o energie debordabila, asa ca par nelinistiti si spontani.


Sunt dispusi sa isi asume riscuri pentru a-si putea urmari interesele. Se plictisesc repede daca nu sunt antrenati in activitati care sale starneasca curiozitatea. Tanjesc dupa aventura si noutate. Oameni cu personalitate sangvinica se adapteaza usor si, in general, pot sa joace mami multe roluri. Sunt optimisti, energici, de viata. Prefera sa traiasca in orase mari unde isi pot satisface mult mai usor nevoia de varietate.

Cei care apartin tipului de personalitate sangvinica nu suporta plictiseala. Locurile de munca ce presupun rutina, experientele repetitive, colegii pe care i considera plictisitori ii enerveaza la culme si ii irita. Sangvinicii vor evita cu orice cost rutina si monotonia. Le plac intreruperile, pentru ca aceste scurte pauze din activitate ii energizeaza.

Sangvinicii sunt oameni impulsivi. Sunt si gurmanzi, de aceea multi dintre ei sunt supraponderali si mereu se lupta cu greutatea. Mai mult decat orice alt tip de personalitate, sangvinicii pot fi fumatori, le poate placea alcoolul, drogurile, jocurile de noroc si sexul la intamplare. Spontaneitatea lor isi are radacina in planurile pe care si le fac pe loc.

Sangvinicii sunt de obicei mai creativi decat reprezentantii celorlalte tipuri de personalitate, fie ca e vorba de poezie, muzica, teatru, arta, afaceri sau gastronomie. Din pacate, sutn si cei mai slabi cand vine vorba de dependenta de substante sau de instabilitate emotionala.

Tipul de personalitate sangvinica este caracterizat de curiozitate si interese variate. Sangvinicii sunt avizi de cunoastere, unii dintre ei sunt toba de carte, pe cand altii calatoresc pana in cele mai indepartate colturi ale lumii. Le place sa invete mereu, sa faca mai multe masterate sau facultati, toate astea din nevoia lor mereu prezenta de a fi absorbiti de ceva incitant si important.

Nivelurile de dopamina promoveaza motivatia si comportamentul orientat spre realizari, dar este legat si de entuziasmul, atentia, hotararea si dorinta de a reusi a sangvinicilor. Cu toate astea, in timp ce sunt atat de ocupati cu numeroasele lor interese, de cele mai multe ori se pierd pe drum si uita sa isi duca proiectele la bun sfarsit.

Sangvnicii sunt foarte independenti si putin conventionali. Au incredere in impulsurile si intuinia lor si adeseori isi asuma riscuri bazate pe acestea. Motto-ul lor este: "daca nu risti, nu castigi". Se aventureaza in proiecte moarte si de multe ori au succes.

Oamenii cu personalitate sangvinica sunt optimisti prin excelenta. Considera ca trebuie sa isi caute singuri fericirea si sa aiba activitati care sa ii amuze.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.79 din 5 - 214 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oameni

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0