Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 Zodii care cauta mereu relatii aventuriere

de Sunt Fericita la 2019-02-25
4 Zodii care cauta mereu relatii aventuriere
Intalnim des in jurul nostru persoane care nu vor sa isi asume responsabilitati pe termen lung si isi doresc doar distractie si relatii pasagere. Ei bine, aceste persoane sunt catalogate drept zodii care sunt mereu in cautare de aventuri. Iata care sunt acestea!


4 Zodii aventuriere


Sunt oameni care se tem sa investeasca din punct de vedere sentimental intr-o relatie, motiv pentru care sunt intotdeauna pregatiti de aventura. Oameni care au o personalitate diferita si care nu se tem sa isi traiasca viata la maximum. Iata topul celor 4 zodii aventuriere!
 
Berbec. Se entuziasmeaza foarte repede cand vad o alta persoana, acesta este si motivul pentru care nu isi doresc o relatie serioasa in care sa isi petreaca timpul. Berbecii iubesc aventurile, si nu numai cele din relatii. Ei sunt firi indraznete, care accepta multe provocari periculoase doar pentru un plus de adrenalina. Berbecii sunt foarte linistiti atunci cand isi dau frau liber sentimentelor si cand nu trebuie sa ofere explicatii pentru faptele sale.
 
Gemeni. Intotdeauna pusi pe distractie, Gemenii sunt la limita dintre aventura si relatie serioasa. Chiar daca au momente in care sustin ca isi doresc o relatie in care sa se dedice trup si suflet, Gemenii se plictisesc repede si sunt gata sa accepte orice provocare le iese in cale. Sunt persoane increzatoare in fortele proprii care vor sa se distreze si care nu vor sa isi asume prea multe riscuri.
 
Sagetator. Mereu implicati in orice aventura in natura, Sagetatorii sunt intotdeauna dornici de a explora locuri noi. Ei isi doresc mai tot timpul sa isi depaseasca limitele, acesta este si motivul pentru care nu vor sa intre intr-o relatie serioase. Nu vor sa se simta legati. Ei isi doresc sa cunoasca multe locuri, persoane, culturi si vor sa se simta pe deplin liberi.
 
Varsator. Pentru cei din zodia Varsator adrenalina este cea mai importanta emotie. Ei isi doresc sa descopere imposibilul, vor sa surprinda cele mai neobisnuite fapte, asa ca nu pun pret pe stabilitate din punct de vedere al unei relatii. Varsatorii se implica intotdeauna in activitati care au drept rezultat senzatiile tari, indiferent de pasii pe care trebuie sa ii faca. 
Bineinteles ca nu este o regula general valabila pentru toate aceste patru zodii aventuriere. Exista si situatii cand se indragostesc si renunta la gandirea pe care au avut-o pana in acel moment. Daca te-ai indragosti de una dintre aceste zodii, atunci ai face bine sa o surprinzi pentru a o castiga.

Citeste aici si care sunt cele mai infidele zodii!

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0