Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 motive pentru care ne certam cu ei, fara sa realizam

de Sunt Fericita la 2014-08-05
Top 3 motive pentru care ne certam cu ei, fara sa realizam
De ce ne luam la harta cu iubitii nostri, fie ca sunt achizitii proaspete sau ca sunt sotii nostri de o viata intreaga?


Iata cateva motive demn de luat in considerare, de care sa va amintiti data viitoare cand mai porniti o cearta:

1. Gelozie voalata. Se prea poate ca cearta din magazin, pe tema culorilor draperiilor sa fie de fapt o consecinta a faptului ca i-a acordat o privire cam prea lunga tipei de la receptie. Are picioarele lungi, mai lungi decat ale tale, bronzate, mai bronzate decat ale tale, subtiri, mult mai subtiri decat ale tale.

S-a pierdut tot cand a inceput sa vorbeasca cu el. Nici nu mai stia cum il cheama, saracul. S-a topit tot si tu stii asta. Asa ca daca te intrebi de ce nu va puteti decide niciodata la ce culori sa aiba canapeaua, tine minte ca nu culorile sunt problema.

2. Nu impartiti sarcinile jumi-juma, asa cum ar fi corect. Evident ca incepeti cearta si evident ca el nu va recunoaste din prima pentru ca se simte incoltit. Stabileste clar ce sarcini revine fiecaruia. Si apoi lasa-l sa le termine. Nu il bate la cap, nu ii reaminti de 20 de ori. O sa faca ambitia si atunci s-ar putea sa nu mai faca nimic.

Data viitoare cand te bagi in pat inaintea lui, cu gandul sa adormi cat mai repede, nu este intotdeauna pentru ca esti obosita, ci si pentru ca te simti neindreptatita. De ce tu nu uiti niciodata ce responsabilitati iti revin.

3. Nu depune toate eforturile pentru ca pe plan financiar sa o duceti bine. Nu te gandi ca nu va potriviti la tipul de locatie in care sa va petreceti vacante. Se prea poate ca nicio locatie sa nu iti placa pentru ca stii deja ca tu o sa platesti si pentru o buna parte din distractia lui sau pentru ca in loc sa puna bani deoparte a preferat sa isi cumpere avion de jucarie, cu telecomanda.

Off, grea viata de femeie! Nu sunteti de acord?

sursa foto: www.freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0