Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri care te vor ajuta sa fii punctuala

de Raluca Garbea la 2021-09-24
Trucuri care te vor ajuta sa fii punctuala
Obisnuiesti sa intarzii la serviciu sau la intalniri importante? Punctualitatea nu vine in mod natural pentru toata lumea. Vestea buna este ca poti lucra la acest capitol, schimband obiceiurile care te fac sa intarzii.


Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa fii punctuala!

Asigura-te ca ai totul pregatit cu o seara inainte

Daca te trezesti greu dimineata, pregateste-ti din timp hainele si geanta si orice altceva mai ai nevoie pentru a fi gata la timp dimineata. Cu cat pleci mai repede, cu atat cresc sansele sa ajungi la timp la serviciu.

Astfel, in fiecare seara, creeaza o rutina care sa te ajute sa te pregatesti mai repede de plecare dimineata.

Mentine o ordine pentru a gasi lucrurile de care ai nevoie

Deseori, poate intarzii deoarece nu iti gasesti cheile, telefonul, incarcatorul telefonului sau portofelul. Mentine o ordine pentru a fi sigura ca dimineata nu pierzi timp sa cauti lucruri importante fara de care nu poti pleca.

Stabileste un program pentru fiecare zi

Noteaza intr-o agenda ceea ce ai de facut in fiecare zi a saptamanii. In acest mod, iti va fi mult mai usor sa fii organizata, iar sansele sa intarzii se vor diminua semnificativ.

Cand stii exact ce ai de facut de la inceputul zilei si cunosti orele la care trebuie sa fii in anumite locuri, nu vei omite nimic si vei putea sa ajungi la timp.

Ia in calcul posibilitatea ca s-ar putea sa fie aglomerat

Daca locuiesti intr-un oras aglomerat, sansele ca sa intarzii sunt mai mari. De aceea, ia in calcul posibilitatea ca s-ar putea sa dureze mai mult decat de obicei ca sa ajungi la serviciu.

Astfel, evita intarzierile complet inutile. De exemplu, daca mergi cu masina personala, asigura-te cu o zi inainte ca ai benzina, ca sa nu fii nevoita sa pierzi timpul, oprind la o benzinarie. Daca mergi cu autobuzul, pleaca de acasa cu 10-15 minute mai devreme decat in mod normal, daca banuiesti ca s-ar putea sa fie aglomerat in ziua respectiva.

Stabileste-ti traseul

Trebuie sa cunosti bine traseul pe care urmeaza sa il parcurgi, pentru a-ti da seama cat de mult iti va lua sa ajungi la destinatie.




Sursa foto: pexels.com

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0